Ana Sayfa EKONOMİ 28 Aralık 2015

Beykoz’a İETT’den yeni sefer ve duraklar

İETT ve Beykoz Belediyesi iş birliğiyle hayata geçirilen ulaşım yatırımları kapsamında Beykoz’da yeni otobüsler, yeni hatlar ve modern otobüs durakları hizmete girdi.

Beykozluların daha kaliteli ve konforlu ulaşım hizmeti alabilmesi için üst düzey İETT yetkilileriyle yapılan istişare ve çalışmalar ilçeye hizmet ve yatırım olarak geri döndü. 

Beykoz Belediyesi’nin güzergâhlardaki tespitleri ile vatandaşlardan gelen dilekçe, talep ve başvuruların İETT yetkililerine iletilmesi neticesinde ilçeye 10 yeni otobüs ve 2 ilave hat verilirken ihtiyaç bulunan 21 noktaya ise modern otobüs durakları konuldu. 

İETT’nin ilçedeki yeni çalışmalarıyla iki hatta hizmet veren otobüslerin boyu 9 metreden 12 metreye çıkarıldı. 

ÜMRANİYE BEYKOZ HATTI’NA TAKVİYE

Yapılan yeniliklerle 11H Beykoz-Tepeüstü hattına 2 araç ilave edilerek günde 24 araç 121 seferle, 15 (Beykoz-Üsküdar) hattına 3 araç ilave edilerek 17 araç 90 seferle hizmet vermeye başladı. 15TY (Tokatköy-Ümraniye Devlet Hastanesi)  hattına 2 araç ilave edilmesiyle günde 16 araç 94 sefer yapıyor.

11ÇB (Kavacık-Çavuşbaşı-Ümraniye) hattına 2 araç ilave edilmesiyle 8 araç 26 seferle hizmet veriyor. 

TÜRK-ALMAN ÜNİVERSİTESİ’NE SABAH AKŞAM SEFER

Türk-Alman Ünüversitesi-Yeni Riva Yolu-Çubuklu evleri-Kavacık güzergahına ise sabah ve akşam olmak üzere araç konuldu. Cumhuriyet Köyü-Polonezköy-Çengeldere Sapağı-Görele Sapağı-Nafi  Kız Kur’an Kursu-Şirindere-Örnekköy-Elmalı-Yeni Riva Yolu-Çubuklu evleri-Kavacık güzergahından çalışacak şekilde otobüs seferleri başladı.

15A (Anadolu Kavağı-Kavacık) hattında 9 metre çalışan araçlar 12 metrelik araçlarla değiştirildi. 135G (Karanlıkdere-Tokatköy) hattında yolcu yoğunluğu nedeniyle 9 metre çalışan araç 12 metrelik araçla değiştirildi.

121B (Çavuşbaşı-Mecidiyeköy) hattına ise 1 adet körüklü araç ilave edildi.

selyus