Nihat Tanrıkulu’nu Mehmet Özdek’ten dinleyelim

NTK Organizasyon tarafından gerçekleştirilen “Yılın En’leri” ödül töreninde bir konuşma yapan eski Refah Partisi Bakırköy İlçe Başkanı ve eski Refah Partisi İl Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Özdek, geleceği parlak olduğunu ifade ettiği Tüm Kalkınma ve İşadamları Girişimciler Derneği (TÜMKİAD) Başkanı Nihat Tanrıkulu hakkında övgü dolu cümleler kurdu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yol arkadaşı olan Özdek, hem iş dünyası hem de siyasi durusuyla bütün dikkatleri üzerine çeken Nihat Tanrıkulu’na “Geçmişte Çanakkale’ye gönderdiğin o binlerce yetişkin gencin duası seni mutlaka insanlarla kaynaştıracak bir yerlere taşıyacak” şeklinde konuştu.

Siyasi ve iktisadi anlamda geleceği parlak olan Nihat Tanrıkulu’nu haberdeki video’muzda tecrübeli siyaset adamı Mehmet Özdek’ten dinleyelim…

“TÜM ÜLKENİN KAYNAKLARINI YİYEN İNSANLARIN KARŞISINA ÇIKTI”

Mehmet Özdek, “Bir ışık gördüğüm kardeşimiz Anadolu’nun bağrından kopmuş gelmiş, iş dünyasında Türkiye’ye hiçbir şey vermeyen ama köşeleri kapmış olan ve tüm ülkenin kaynaklarını yiyen insanların karşısına “Bizde varız” diyerek çıktı ve TÜMKİAD’ı kurdu. Ardından da işadamlarını bu çatı altında topladı. Güçlü bir oluşumdan sonra birlikte yürüdüğü işadamı yol arkadaşlarını İstanbul Ticaret Odası’na (İTO) soktu. Nihat kardeşim artık ülke genelinde ses getiriyor” dedi.

“NİHAT KARDEŞİM, SENDE DE CUMHURBAŞKANIMIN AZİMİNİ, ŞEVKİNİ VE İNANCINI GÖRÜYORUM”

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte yaşadığı bir anısını anlatan Özdek, “Parti kurmasına karşı çıktıkları bugün Türkiye ve Dünyayı idare eden Cumhurbaşkanımızın azmini sende de görüyorum Nihat kardeşim. Sen de aynı şevki görüyorum, sende de aynı inancı görüyorum. Geçmişte Çanakkale’ye gönderdiğin o binlerce yetişkin gencin duası seni mutlaka insanlarla kaynaştıracak bir yere taşıyacak” diye konuştu.

selyus