Ana Sayfa TÜRKİYE EKONOMİSİ 18 Kasım 2015

Sizde girişimci olun!

KOSGEB, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Üsküdar Belediyesi, Sevgi Seli Derneği ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Projeleri Destekleme Programının ortaklaşa düzenlediği KOSGEB sertifikalı girişimcilik eğitimleri başlıyor.

KOSGEB, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Üsküdar Belediyesi, Sevgi Seli Derneği ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Projeleri Destekleme Programının ortaklaşa düzenlediği KOSGEB sertifikalı girişimcilik eğitimleri başlıyor. 28 Kasım-6 Aralık tarihleri arasında Altunizade Kültür Merkezi’nde olacak olan eğitimlere engelli vatandaşlarda katılabilecek. 30 bin hibe 70 bin faizsiz kredi hakkını elde edebilmek için bu eğitimlere katılmak zorunludur. Sevgi Seli Derneği Başkanı Fahri Kol’un girişimleriyle duyurulan KOSGEB sertifikalı girişimcilik eğitimlerinin kayıtları 20 Kasım Cuma günü sona erecektir.    

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Sevgi Seli Derneği Başkanı Fahri Kol, “Bizde dernek olarak bu önemli organizasyonun bir parçası olduk. Devletimizin vatandaşlarımıza tanıdığı bu hakkı daha iyi anlatabilmek için bizde çaba sarfediyoruz. Bu girişimcilik eğitimlerine engelli vatandaşlarımız da katılabilir. Buyurun sizde girişimci olun. KOSGEB sertifikalı girişimcilik eğitimlerinin hayırlı olmasını ve müracaat edenlere yararlar getirmesini dilerim” dedi. 

selyus