Ana Sayfa TÜRKİYE EKONOMİSİ 4 Aralık 2015

Sultanbeyli’nin enleri belli oldu

Sultanbeyli Genç İşadamları Derneği (SUGİAD) düzenlediği törenle Sultanbeyli’nin enlerini seçtiği programa Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin de katıldı.

Sultanbeyli Genç İşadamları Derneği (SUGİAD) Sultanbeyli Kültür Merkezi’nde düzenlediği programla Sultanbeyli’nin enlerini seçti. Farklı branşlarda faaliyet gösteren STK, işadamı, spor kulübü ve daha birçok alanda faaliyet gösteren kurumların ve kişilerin ödüllendirildiği program renkli görüntülere sahne oldu.

Ödül töreninin açılış konuşmasını yapan SUGİAD Başkanı Murat Özdemir, SUGİAD’ın kuruluş aşamalarını, vizyonunu ve Sultanbeyli için üstlendiği misyonunu anlattı. Sultanbeyli’nin saygın bir imaja kavuşması için çaba harcadıklarını kaydeden Özdemir, “Sultanbeyli’nin kalkınmasına destek vermek amacıyla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yeni projeler üretmek arzusundayız ve istihdama daha fazla katkı sağlamayı hedefliyoruz. Bugün burada Sultanbeyli’nin enlerini seçmek istedik. Ve güzel bir program olduğunu düşünüyoruz. Programda emeği olan tüm üyelerimize ve sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

Belediye Başkanı Hüseyin Keskin de yaptığı konuşmada SUGİAD başkanına ve üyelerine program için teşekkür etti. Sultanbeyli’nin son dönemde hızla kalkındığını ve geliştiğini ifade eden Başkan Keskin, “İşadamlarımız yatırımlarını ilçemizde yapıyor. Sultanbeyli’nin kalkınması ve gelişmesi için çaba harcıyor. Sizlere teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. SUGİAD’ı kuruluşundan bu yana yakından takip ettiğini kaydeden Başkan Keskin, Sultanbeyli’ye değer katacak olan her projeye destek verdiklerini ve SUGİAD’ın  da bu yönde projeler ürettiğini vurguladı.

İlçe Kaymakamı İbrahim Özefe de, “İşadamlarımız, genç işadamlarımız Sultanbeyli’nin ekonomik ve ticari hayatında çok önemliler ve gerekli tüm katkıyı sunuyorlar. Kendilerine Sultanbeyli’nin değerine katkı sundukları için teşekkür ediyorum” dedi.

SULTANBEYLİ’NİN ENLERİ

Sultanbeyli’nin enlerinde spor kulüpleri arasından Sultanbeyli Belediyespor, Uzunderespor ve Akça Spor Kulübü ödüle layık görüldü. İlçede faaliyette bulunan STK’lar arasında ise Sultanbeyli Mülteci Derneği, Ensar Vakfı Sultanbeyli Şubesi, İHH Sultanbeyli Temsilciliği, Sultanbeyli Anadolu Gençlik Şubesi, İlim Yayma Cemiyeti Sultanbeyli Şubesi ödül almaya hak kazandı. Eğitim alanında ise en yüksek puan ortalamasına sahip Sultanbeyli Türk Telekom Anadolu Lisesi ödül alırken en başarılı öğrenci ise Erol Yüksel Ortaokulu’ndan Zeynep Betül Yaman oldu. Sağlık alanında Saygı Hastanesi ve Ersoy Hastanesi; AVM kategorisinde ise en çok tercih edilen PLATO ve Atlas Park ödüle layık görüldü.

selyus