Ana Sayfa EKONOMİ 18 Haziran 2014

Üsküdar Belediyesi’nden destek

Üsküdar Belediyesi, kumanya yardımı dönemine son veriyor. İmzalanan “Destek Kart Projesi” ile ilçedeki 4 bine yakın vatandaş, istediğini istediği yerd

Üsküdar Belediyesi’nden “destek’lere devam

Üsküdar Belediyesi, kumanya yardımı dönemine son veriyor. İmzalanan “Destek Kart Projesi” ile ilçedeki 4 bine yakın vatandaş, istediğini istediği yerden alarak alışveriş yapma mutluluğunu yaşayacak.

Üsküdar Belediyesi, kumanya yardımı alan ilçe halkı için “Destek Kart Projesi’ni hayata geçirdi. Üsküdar Belediye Encümen Salonu’nda gerçekleştirilen protokol imza törenine; Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Vakıfbank Genel Müdür Yardımcısı Yıldırım Eroğlu ve Vakıfbank Ödeme Sistemleri Başkanı Meriç Kaytancı, Üsküdar Belediye Başkan Yardımcıları Zeki Bıyık, Serdar Güleç, Mete Yapıcı ve Meclis Üyeleri katıldı.
Protokol imza töreni öncesi Destek Kart Projesi çıkış noktası ve işleyişi hakkında bilgi veren Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, belediyeciliğin geldiği sosyal, kültürel noktaların yanı sıra eğitime, sanata katkı sağlayan yönlerine de değindi. Bu kapsamda Üsküdar Belediyesi’nin sosyal ve kültürel belediyecilikte marka bir belediye olduğunu ve Türkiye çapında da bunun kabul edildiğini ifade eden Türkmen, proje yarışmalarında alınan ödüllerin de bunun ispatı olduğunu ekledi.

Etiketler:
selyus