Ana Sayfa EDEBİYAT 24 Kasım 2022

Eğitimci-Yazar Ömer Şahan Bahçelievler Kitap Fuarı’nda söyleşi düzenledi

Eğitimci-Yazar Ömer Şahan, Bahçelievler Belediyesi tarafından düzenlenen Bahçelievler 1. Ulusal Kitap Fuarı’nın konuğu oldu ve  burada gençlerle buluştuğu söyleşide “Sınav Kaygısı ve YKS’de başarının anahtarı” üzerine bilgiler aktardı. Gençlerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Şahan söyleşinin ardından kitaplarını imzaladı. 

Bahçelievler Belediyesi’nin 19-27 Kasım tarihlerinde düzenlediği Bahçelievler 1. Ulusal Kitap Fuarı ünlü yazarlar ile kitapseverleri buluşturmaya devam ediyor.

Bahçelievler Kongre Merkezi’nde ilki gerçekleşen fuarda 1 milyon kitap, sergilendi. 70’e yakın yayınevinin stant açtığı fuarda, söyleşi ve imza günü gerçekleştiren Eğitimci-Yazar Ömer Şahan, gençlerle buluştu.

Söyleşide gençlerden yoğun ilgi gören Ömer Şahan, “Sınav Kaygısı ve YKS’de başarının anahtarı”ndan bahsetti.

Ömer Şahan, söyleşinin ardından gençlere kitaplarını imzaladı.

Bahçelievler Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Muhammet Fatih Mert, söyleşi sonunda Eğitimci-Yazar Ömer Şahan’a gençlere faydalı bilgiler aktardığı için memnuniyetlerini dile getirerek teşekkür etti.

BAŞKAN BAHADIR, “BURAYA 1 MİLYON KİTAP GELDİ”

Kitap Fuarı ile ilgili bir açıklama yapan Bahçelievler Belediye Başkanı Doktor Hakan Bahadır, “Kitap fuarımızın açılışını hep birlikte gerçekleştirdik. Buraya 1 milyon kitap geldi. Ama Bahçelievler’in nüfusu, 650 bin civarında. Toplam 1 milyon kişinin başka yerlerden de geldiğini düşünürsek tam 1 milyon kişiyle kitaplarımızı buluşturmuş olacağız. Tabii bu minimum hedefimiz” dedi.

selyus