Ana Sayfa SAĞLIK 11 Kasım 2014

Pendik’te lösemili çocuklara moral

Lösemili Çocuklar Haftası sebebiyle Pendik Belediyesi ve İstanbul Anadolu Güney Kamu Hastaneleri Birliği tarafından Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim

Pendik’te lösemili çocuklara moral

Lösemili Çocuklar Haftası sebebiyle Pendik Belediyesi ve İstanbul Anadolu Güney Kamu Hastaneleri Birliği tarafından Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yatan lösemili çocuklara moral programı düzenlendi.

Her yıl 2 – 8 Kasım tarihleri arasında kutlanan “Lösemili Çocuklar Haftası”nda Pendik Belediyesi’nin İstanbul Anadolu Güney Kamu Hastaneleri Birliği ile ortaklaşa düzenlediği ziyarette Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Hematoloji Onkoloji Kliniğinde tüm koridor balonlarla süslenerek çocuklara sürpriz yapıldı. Çeşitli yaş grubundaki çocuklara hediyeler verilerek, pasta kesildi.

Hastanedeki lösemili çocuklarla yakından ilgilenen Pendik Belediyesi Başkan Yardımcısı Ramazan Öztürk, çocuklara hediyelerini tek tek dağıtarak, ailelerine geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Yapılan ziyaretlerin küçük hastaları ve hasta yakınlarını çok memnun ettiğini ve onlara büyük bir moral kaynağı olduğunu ifade eden Başkan Yardımcısı Öztürk; duyarlı insanlara lösemili hastaları ziyaret etme tavsiyesinde bulundu.

Düzenlenen etkinlikle palyaço ve pamuk prenses ile resim çektiren çocuklar ve aileleri, eğlenceli dakikalar yaşadı. Düzenlenen etkinliğe Pendik Belediyesi Başkan Yardımcısı Ramazan Öztürk’ün yanı sıra İstanbul Anadolu Güney Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uz. Dr. Tunçay Palteki, Tıbbi Hizmetler Başkanı Uz. Dr. Yakup Çağ katıldı.

Etiketler:
selyus