Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 8 Aralık 2015

AK Kadınlardan dünya rekoru

AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı İffet Polat öncülüğünde 39 ilçedeki kadın kolları ekipleri tüm zamanların rekorunu kırarak seçim boyunca yaklaşık 6 milyon 122 bin 988 seçmene ulaştı. yine yaklaşık 3 milyon 426 bin 720 seçmeni ziyaret etti. 69 bin 312 evde seçmenle sohbet etme imkanı buldu. 73 bin 608 sokağı da taradı. Ulaşılması çok zor bu rakamlarla birlikte de dünya rekoru gelmiş oldu. 

Seçimlerin üzerinden 5 hafta geçti ancak çok önemli bir ayrıntıyı hatırlatmak istedik. AK Parti Türkiye genelinde yakaladığı yüzde 49.50’lik rakamı İstanbul’da da elde etti desek yalan olmaz. İstanbul’da 39 ilçede 3 kademe uyum içinde çalışarak bu önemli bir başarıya imza atarken, kadın kollarının elde ettiği dünya rekorunu da göz ardı etmemek lazım. Yaptığımız araştırma sonucunda elimize geçen rakamları gördüğümüzde adeta kala kaldık. Ancak rakamların rapor olarak arşivlenmesiyle doğruluğuna kanaat getirdik. Sakın inanmıyoruz anlamı çıkmasın. AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları 39 ilçede yaptığı çalışmalarda milyonlarca seçmene ulaşmasıyla dünya rekorunu getirdi. İstanbul Takipte Haber Sitesi olarak bu akıllara durgunluk veren rakamlara şaşırdık sadece. Ancak bu kadın kollarının elinden bir şey kaçmayacağına da artık inanmış olduk. 

“BU RAKAMLARI HAYAL EDEN BERİ GELSİN”

AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı İffet Polat öncülüğünde 39 ilçedeki kadın kolları ekipleri tüm zamanların rekorunu kırarak seçim boyunca yaklaşık 6 milyon 122 bin 988 seçmene ulaştı. Yine yaklaşık 3 milyon 426 bin 720 seçmeni ziyaret etti. 69 bin 312 evde seçmenle sohbet etme imkanı buldu. 73 bin 608 sokağı da taradı. Evet evet, okuduğunuz rakamlar doğru. Bu nasıl bir gayret, bu nasıl bir özveri, siz hiç evinize uğramadınız mı? Allah dava uğruna emek veren herkesten razı olsun. Tabi böyle gayretli ve özverili kadınlar olunca rekorda kendiliğinden gelmiş oldu. Tabi burada İl Başkanı İffet Polat’ın ekip mantığının arkasında yatan başarılı yönetimini söylemeden edemeyeceğiz. Kendi kadrosundaki il yönetimini ilçelere yönlendirip ilçe kadın kolları başkanlarıyla birlikte planlı ve sistemli çalışmalar yapmak üzere ilçe kadın kolları ve mahalle ekiplerini harekete geçirmek öyle kolay bir iş değil. Yüzlerce kadın ayrı ayrı mahallerde sahada ne yapacağını ezberlemiş. Seçmene nasıl dokunacağını, neler yapacağını bilen bilinçli kadın ordusu İstanbul’da 39 ilçede 40 gün boyunca adeta çıkarma yaparak bu dünya rekorunu yakaladılar. Bu cefakar çalışmanın sonunda da Allah’ın izniyle başarı geldi.

Kadın kolları ekipleri seçim boyunca yaklaşık 6 milyon 122 bin 988 seçmene ulaştı. 3 milyon 426 bin 720 seçmeni ziyaret etti. 69 bin 312 evde seçmenle sohbet etme imkanı buldu. 73 bin 608 sokağı da taradı.

Bu arada merak ettiğimiz bir şey var: AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı İffet Polat başta olmak üzere, İl Kadın Kolları Yürütme, İl Kadın Kolları Yönetim, 3 Bölge SKM Kadın Kolları Başkanları ile ekipleri, İlçe Kadın Kolları Başkanları ile yönetimleri ve mahalle kadın kolları teşkilatlarını tebrik eden oldu mu? Eğer olmadıysa gecikmelide olsa biz gariban bir haber sitesi olarak İffet Polat başkanlığında tüm emeği geçenleri tebrik ediyoruz. Allah hepsinden razı olsun…

 

 

selyus