Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 26 Nisan 2016

AK Kadınların haklı gururu

İstanbul Takipte Haber Sitesi’nin “Alanında İz Bırakanlar” ödül gecesinde öne çıkan isimlerden olan 6 İlçe Kadın Kolları Başkanı’nın ödül almalarının arkasında ekip ruhu yatıyor.  

İstanbul Takipte Haber Sitesi’nin Bağlarbaşı Kültür ve Kongre Merkezi’nde 2.’sini organize ettiği “Alanında İz Bırakanlar” ödül gecesinde her biri kendi ilçesinde yaptığı önemli etkinlik ve sosyal yardım projeleriyle iz bıraktıklarına şahit olduk. Haber sitemizin arşiv bölümünde “Alanında İz Bırakan İlçe Kadın Kolları Başkanı” olanlardan hangisinin ismini yazarsanız yazın karşınıza onlarca haber çıkacaktır. Bu haberlerin de tıklanma rekoru kırdığı aldıkları ödülle sabittir. Ödül alan bu tanımış isimlerin ön planda olmalarının en büyük faktörü de başarılı ekiplerinin olmasından kaynaklanmaktadır. Ekip ruhunu çok iyi yakalamanın mükafatını da Rabbim nasip etti kendilerine.

Değerli başkanlar için tarihe geçen gecenin güzel olan bir diğer yanı da AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Genel Merkez Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş’ın elinden ödül almaları oldu.

Diğer İlçe Kadın Kolları Başkanları’nın en az bu ödül alan başkanlar kadar faaliyetleri olmuştur ve bundan sonra da olacaktır. Ancak bizim kriterimiz bizde haber olmasıdır. Onun için diğer başkanlardan ricamız tanıtım medya birim başkanlarınız bizimle irtibat halinde olsun.

İstanbul Takipte Haber Sitesi olarak bu başarılı isimleri ayrı ayrı bir kez daha tebrik ediyoruz.

ALANINDA İZ BIRAKAN İLÇE KADIN KOLLARI BAŞKANI

1- Gaye Zayıf                     (AK Parti Beykoz İlçe Kadın Kolları Başkanı)  

2- Mukaddes Bilgin             (AK Parti Ümraniye İlçe Kadın Kolları Başkanı) 

3- Derya Bacacı                 (AK Parti Tuzla İlçe Kadın Kolları Başkanı)    

4- Zerrin Armutçu              (AK Parti Kartal İlçe Kadın Kolları Başkanı)  

DAVASI İÇİN RİSK ALAN İLÇE KADIN KOLLARI BAŞKANI

Neslihan Yurtdagül           (AK Parti Ataşehir İlçe Kadın Kolları Başkanı)

TECRÜBESİYLE ÖRNEK OLAN İLÇE KADIN KOLLARI BAŞKANI

İnci Abulak                    (AK Parti Kadıköy İlçe Kadın Kolları Başkanı)

 

selyus