Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 2 Nisan 2015

Ataşehir Belediyesi’nden açıklama bekliyoruz!

Abdullah Cömert, Medeni Yıldırım, Ethem Sarısülük, Hasan Ferit Gedik, Ali İsmail Korkmaz, Mehmet Ayvalıtaş, Ahmet Atakan, Berkin Elvan’ın çizili olduğu belediyenin afişiyle  teröristlerin yaptığı konuşma yanyana koyulduğunda, bizler sorumlu bir haber sitesi olarak haberi yorumlu yazmadan önce, Ataşehir Belediyesinin bu örgütle bir bağlantısı olup olmadığı konusunda ivediyle açıklama yapması gerektiğini düşünüyor ve bekliyoruz..

İstanbul Çağlayan Adliye Sarayı’nda Savcı Mehmet Selim Kiraz’ı rehin aldıktan 8 saat sonra şehit  eden DHKP-C’li teröristler Bahtiyar Doğruyol ve Şafak Yayla’nın video kayıtlarında: “Adalet yok. Adaleti biz sağlayacağız. Bu eylemi bugüne kadar öldürülen onlarca gezi şehitleri (Abdullah Cömert, Medeni Yıldırım, Ethem Sarısülük, Hasan Ferit Gedik, Ali İsmail Korkmaz, Mehmet Ayvalıtaş, Ahmet Atakan, Berkin Elvan) için gerçekleştirdik. Gezi şehitlerinin hesabını soracağız demiştik, bugün de o hesabı sorma günüdür. Şehitlerimizin kanını hiçbir zaman yerde bırakmadık, bugün de bırakmayacağız” dediler. Kiraz Şehit edilmeden önceki bir tarihte Ataşehir Belediyesi, teröristlerin saydığı bu isimleri “8 fidan koskoca bir orman” sloganıyla afiş yaptırarak heryere astı.  

Abdullah Cömert, Medeni Yıldırım, Ethem Sarısülük, Hasan Ferit Gedik, Ali İsmail Korkmaz, Mehmet Ayvalıtaş, Ahmet Atakan, Berkin Elvan’ın çizili olduğu belediyenin afişiyle  teröristlerin yaptığı konuşma yanyana koyulduğunda, bizler sorumlu bir haber sitesi olarak haberi yorumlu yazmadan önce, Ataşehir Belediyesinin bu DHKP-C örgütüyle bir bağlantısı olup olmadığı konusunda ivediyle açıklama yapması gerektiğini düşünüyor ve bekliyoruz..

Etiketler:
selyus