Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 4 Şubat 2024

Başkan İlhan Ocaklı Şile Küçük Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti̇

Esnaf ziyaretlerine devam eden Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, Şile Küçük Sanayi Sitesi esnafları ile bir araya geldi.

Başkan Ocaklı: “Şile’mizin Üretim Gücünü, Sanayi Esnafımızın İhtiyaçlarını ve Şile Belediyesi olarak Ortaya Koyacağımız Yeni Hedefleri Paylaştık.”

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, Şile Küçük Sanayi Sitesi esnaflarını tek tek işyerlerinde ziyaret ederek sohbet etti, talep ve önerileri dinledi.

Esnafların ilettiği talep ve önerileri tek tek not eden Başkan Ocaklı Şile Küçük Sanayi Sitesi ziyaretine ilişkin yaptığı açıklamada: “Şile’mizin üretim gücünü, sanayi esnafımızın ihtiyaçlarını ve Şile Belediyesi olarak ortaya koyacağımız yeni hedefleri paylaştık. Sanayi esnafımızın da destekleriyle ilçemize yeni sanayi alanları kazandırmayı hedefliyoruz. Şile’nin üretim gücüne katma değer sağlayacak çalışmaları önümüzdeki dönemde planlayarak hayata geçireceğiz.” dedi.

ŞİLE BELEDİYESİ ŞİLE ESNAFININ DAİMA YANINDA

Başkan Ocaklı ilçenin ekonomisinin gelişmesinde büyük bir yere sahip olan esnaf ve zanaatkarların önemine dikkat çekti. Şile’de hizmet veren esnafın her zaman yanında olduğunu dile getiren Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, ziyaret ettiği işyerlerinde esnafa hayırlı ve bereketli kazançlar diledi ve sanayi esnafıyla istişarelerde bulundu. Esnafların ilettiği talepler ilgili müdürlüklere aktarılarak çalışmaların başlaması için gerekli talimatlar verildi.

selyus