Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 4 Şubat 2024

Recep Erol, Doğu ve Güneydoğu Anadolu’nun güzel insanlarıyla buluştu

AK Parti Büyükçekmece Belediye Meclis Üyesi aday adayı Erdoğan Beyhan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen Doğu ve Güneydoğu Anadolu buluşmasına AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Recep Erol, BABİL Atık Yağ Geri Dönüşüm Şirketi’nin Sahibi Burcu Kuş, dernek başkanları ve vatandaşlar katıldı.

Yoğun bir katılımla gerçekleşen programın açılış konuşmasını meclis üyesi aday adayı Erdoğan Beyhan yaptı.

“BİZ BELEDİYE BAŞKAN ADAYIMIZIN YANINDAYIZ”

Misafirlerine: katılımlarından dolayı şeref duyduğunu ifade eden Erdoğan Beyhan, önümüzde önemli bir seçim var. Bunun bilinciyle hemhesrilerimle birlikte belediye başkan adayımız sayın Recep Erol’un arkasında dimdik duruyoruz ve durmaya devam edeceğiz. Tekrar bizi bu anlamlı günde yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ederim” dedi.

“GÜNEYDOĞU VE DOĞU ANADOLU’NUN KIYMETLİ İNSANLARIYLA BİR ARAYA GELMEK BÜYÜK BİR MUTLULUKTU”

Daha sonra söz alan Belediye Başkan adayı Recep Erol, “Erdoğan Beyhan Bey’in ev sahipliğinde Güneydoğu ve Doğu Anadolu’nun kıymetli insanlarıyla bir araya gelmek büyük bir mutluluktu. Anavatanımızın farklı köşelerinden gelmiş ilçemizin değerli sakinleriyle paylaştığımız her an, bize birlikte güçlü olduğumuzu hatırlattı.. Bu toprakların sıcaklığını ve samimiyetini bir kez daha hissettirdikleri için her birine teşekkür ediyorum.”

“BÜYÜKÇEKMECE NE YAPABİLİRİZ DİYEN HERKES BURADA”

“Konuşmasına devam eden Erol, “Konu Büyükçekmece olunca herkese burada. Doğu ve Güneydoğu Anadolu’dan güzel bir mozaik var burada. Büyükçekmece ne yapabiliriz diyen herkes burada. Hepinizden Allah razı olsun.

Şunu ifade etmek istiyorum: önümüzde 31 Mart’ta Büyükçekmece’yi, İstanbul’u ve ülkemizi gerçekten yakından ilgilendiren bir seçim var.”

selyus