Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 24 Nisan 2018

CHP’nin ”troll vekili” Gülay Yedekci..!!

Gezici ve hükümet düşmanı gazetenin haberine resmi hesabından yazdığını fark etmeyen Yedekci haberin altına, ”Sayın vekilimiz Gülay Yedekci’yi tebrik ediyorum. Kadın gibi kadın helal olsun” yazdı.

Güneş gazetesinin haberine göre Sahte hesabından Cumhuriyet Gazetesi haberine yorum yapmaya çalışan CHP İstanbul Milletvekili Gülay Yedekci, hesapları karıştırınca sosyal medyada bir anda gündem oldu.

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı İsmail Kahraman’ın uzattığı eli saygısızca geri çeviren Yedekci, konunun haber olmasıyla sahte hesabından yorum yapmak için harekete geçti. Resmi hesabından yazdığını fark etmeyen Yedekci haberin altına, ”Sayın vekilimiz Gülay Yedekci’yi tebrik ediyorum. Kadın gibi kadın helal olsun” yazdı.

Bilinen hesabından yazdığını fark eden Yedekci, paylaşımı hemen silse de yazdıkları bir anda sosyal medyada gündem oldu.

İşte CHP’nin ”troll vekili” Gülay Yedekci’nin sahte hesaptan kendine methiyeler düzmeye çalışması..

CHP’nin palavracı vekili Gülay Yedekci, Twitteri attıktan kısa bir zaman sonra gerçek hesabı olduğunu fark edince paylaştığını hemen sildi ve akabinde hesabımız kısa bir süreliğine Hacklendi yalanını paylaştı..

Yalanın batsın senin Yedekci…!!!

selyus