Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 20 Şubat 2016

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ataşehir’de

Cuma Namazını kılmak için İstanbul’da Mimar Sinan Camii’ne gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, burada AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av. Mustafa Naim Yağcı, İlçe Kadın Kolları Başkanı Neslihan Yurtdagül ve Ataşehir Teşkilatı tarafından karşılandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da Mimar Sinan Camii’nde kıldığı Cuma Namazının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunarak, gündemdeki gelişmeleri değerlendirdi.

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, İstanbul Milletvekilleri Haydar Ali Yıldız, Ahmet Hamdi Çamlıbel, İstanbul Valisi Vasip Şahin’in yanı sıra AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av. Mustafa Naim Yağcı, İlçe Kadın Kolları Başkanı Neslihan Yurtdagül ve Ataşehir Teşkilatı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Mimar Sinan Camii’nde karşıladılar. İlçe Başkanı Av. Mustafa Naim Yağcı, İlçe Kadın Kolları Başkanı Neslihan Yurtdagül ile bir süre sohbet eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra Ataşehir Teşkilatı ile toplu fotoğraf çektirdi.

“TERÖR ÖRGÜTÜNÜN PARLAMENTODAKİ TEMSİLCİSİ HDP SUÇÜSTÜ YAKALANMIŞTIR

HDP hariç TBMM’deki tüm partilerin ortak imzası ile yayınlanan teröre karşı bildiri ile ilgili yorumları sorulan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ortaya bir gerçek çıkıyor. Şimdi bakın Parlamentoda dört parti var, şimdi üç parti ülkemizdeki bu hainlere karşı ve son Ankara olayındaki bu ihanete karşı birliktelik sağlıyor ve hepsi bir dayanışma içerisinde bir bildiri yayınlıyor, altına imzayı koyuyorlar. Ama terör örgütünün Parlamentodaki temsilcisi konumunda olan siyasi parti buna imza koymuyor. İşte bu bir ispattır. Bu aynı zamanda bunların suçüstü yakalanmalıdır. Şu anda bunlar suçüstü yakalanmıştır. Nedir? Üç tane siyasi parti buraya imzasını koyarken, iktidar partisi, ana muhalefet ve MHP, onlar imzayı koyarken, burada kalkıp da diğer siyasi partinin koymaması bir suçüstü yakalanmadır; ‘Evet, biz dağın, Kandil’in Parlamentodaki temsilcisiyiz’ demektir. Milletimin de artık bunları çok iyi tanıması lazım. Ama o 200 aydının da işte gördüğünüz gibi gözleri var görmüyor, kulakları var duymuyor. Söyleyecek bir şeyimiz yok” dedi.

selyus