Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 14 Nisan 2023

Cumhurbaşkanı Erdoğan: ‘Bunların raf ömrü inşallah 14 Mayıs’ta dolacak’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Terör örgütlerinin uzantıları ile at pazarlığı yaparak iktidar hayali kuranların gafleti sizi bir an olsun endişeye sevk etmesin. Kandil’den bağıranlar çağıranlar, bunlar vız gelir tırıs gider. Bunların raf ömrü inşallah 14 Mayıs’ta dolacaktır” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, beraberinde Cumhur İttifakı’nda yer alan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Hüda-Par Genel Başkanı Zekeriya Yapıcı ve DSP Genel Başkanı Önder Aksakal ile birlikte İnönü Üniversitesi Teknopark Konteyner alanında depremzedeler ile birlikte iftar açtı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği iftar yemeği sonrası konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim gündeminin hayata tutunma mücadelesi veren depremzedelerin sorunlarını unutturmasına asla müsaade etmeyeceklerini söyledi. 6 Şubat depremleri sonrası devletin tüm kurumlarının yanı sıra 250 belediye, sivil toplum kuruluşları, gönüllüler ve hayırseverleri ile tam kadro sahada olduklarını söyleyen Erdoğan, “Bakanlarımız ilk günden beri ekipleri ile birlikte deprem bölgesinde adeta kamp kurdular. Biz de çalışmaları anbean takip ediyoruz. Bakanlarımızın yanı sıra valilerimiz, belediye başkanlarımız sürekli güncel bilgileri alıyorlar. Çalışmaların hızlandırılması için gereken talimatları veriyoruz.” diye konuştu.

“BİZİM YOLUMUZ MİLLETE HİZMET”

Erdoğan, “Depremzede kardeşlerime çağrı afet bölgesindeki kardeşlerimiz kendi ikballerinin derdine düşenlere bakıp da kesinlikle üzüntüye kapılmasın. Daha depremde vefat edenlerin 40’ı bile çıkmadan koltuk kavgasına tutuşanların aymazlığı sizi asla ama asla hüzünlendirmesin. Terör örgütlerinin uzantıları ile at pazarlığı yaparak iktidar hayali kuranların gafleti sizi biran olsun endişeye sevk etmesin. Kandil’den bağıranlar çağıranlar bunlar vız gelir tırıs gider. Biz işimize bakacağız. Bizim yolumuz millete hizmet. Bizim yolumuz vatanı ayağa kaldırmak. Bunların raf ömrü inşallah 14 Mayıs’ta dolacaktır. Milletin derdinden ve değerlerinden kopuk siyaset yapanlar bugüne kadar hep kaybetmiştir, Allah’ın izniyle yine kaybedeceklerdir. Siz bu kaybedenler kulübüne itibar etmeyin. Devletinize hükümetinize ve Cumhur İttifakı’na güvenmeye devam edin. Türkiye Cumhuriyeti hiçbir vatandaşını aç, açıkta koymaz koymayacaktır. Devletimiz hiçbir insanını sahipsiz çaresiz bırakmaz, bırakmayacaktır. Rabbim ömür, milletimizde yetki verdikçe biz de sizlerin yanında olacağız.” İHA

selyus