Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 25 Haziran 2023

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Milletimizin sandık yoluyla bize ve partimize verdiği mesajlara kayıtsız kalamayız”

Erdoğan, “27. döneme göre Meclis’teki sandalye sayımızda oluşan farkı asla görmezden gelemeyiz. Zaferimizi kutlarken, milletimizin sandık yoluyla bize ve partimize verdiği mesajlara kayıtsız kalamayız.” değerlendirmesini yaptı.”

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı’na katılarak bir konuşma yaptı.

Önemli konulara hakkında görüşlerini dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçimlerle ilgili mesajlar da verdi.

“HEDEFLERİMİZİN GERİSİNDE KALDIĞIMIZIN DA ŞUURUNDAYIZ”

Cumhur İttifakı’nın yüzde 49,5 oy oranı Meclis’te 323 milletvekili kazandığını aktaran Erdoğan, “Partimizin oy oranı ise 35,62 ile 268 milletvekili şeklinde tecelli etmiştir. AK Parti 2002’den beri sandıktan 1’inci çıkma rekorunu korumuştur. Bununla birlikte hedeflerimizin gerisinde kaldığımızın da şuurundayız. 27. döneme göre Meclis’teki sandalye sayımızda oluşan farkı asla görmezden gelemeyiz. Zaferimizi kutlarken, milletimizin sandık yoluyla bize ve partimize verdiği mesajlara kayıtsız kalamayız.” değerlendirmesini yaptı.

Cumhurbaşkanımız Erdoğan, oy oranı ve milletvekili sayısı konusunda oluşan tabloyu tüm boyutlarıyla, en ince detayına kadar değerlendirdiklerini söyledi.

selyus