Davutoğlu’nun kibirlisi İsmail Günaçar, İstiklal Marşı’nı okumaktan bile aciz ama Erdoğan’a dil uzatabiliyor!

Dün partisini ilan eden Davutoğlu’nun, en yakınında oturttuğu 21 yaşındaki İsmail Günaçar, İstiklal Marşı’nı okumaktan aciz ama FETÖ ağzıyla, “Davutoğlu’nun en azından diploması var” diyerek Başkan Erdoğan’a diploma göndermesi yapıyor!

AK Parti’den ayrılan eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ankara Bilkent Otel’de Gelecek Partisi’ni dün tanıttı.

Partinin en genç Kurucular Kurulu üyesi olan İsmail Günaçar’ın FETÖ’ye ait uslubu ise gündem oldu.

Günaçar, “Davutoğlu’nun Erdoğan’dan farkı sizce ne olacak?” sorusuna “Davutoğlu bilime önem veren birisi, ‘en azından diploması var’ kendisinin. Bizim gençlerimize sahip çıkan ve dünyaca tanınan biri olduğu için bize liderlik yapabilecek birisi” şeklinde saldırgan cevap vermişti.

Eğitim başarısıyla kendini öven Günaçar, bugün farklı bir skandalla gündeme geldi.

İSTİKLAL MARŞINI OKUYAMIYOR

Toplantıya ait anların olduğu videoda, Günaçar’ın İstiklal Marşı’nı okumadığı görülüyor.

Davutoğlu’nun en yakınında oturttuğu Günaçar’ın marş okunurken sergilediği bu tavra kimse anlam veremezken, tepkiler de dinmedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın danışmanı İsmail Cesur, “İstiklal Marşı’nı Tayyip Erdoğan’ın yazdığını sanıyor olabilir…” dedi.

15 Temmuz gazisi Savaş Şanlı ise “Bu ülkenin ilkokul mezunu bile İstiklal marşını okuyamayacak kadar mal değildir. Eğer İstiklal marşı okunurken vücudun titremiyorsa Türkde değilsin.Diploma olabilir ama eşeklik baki kalır” diye yazdı.

AK Parti Ankara Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Ceren Tuncer, “Amerika hayranlığı ve oturduğu yerde Türk siyasetini takip etmekle olmuyor o iş, küçük bey. İstiklal Marşı’nı okumayı öğreneceksin önce!” ifadelerini kullandı.

selyus