Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 8 Nisan 2021

Erdoğan, “Düşmanın kılıcıyla kendi ülkesine saldıranlar CHP’yi işgal etti”

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM AK Parti Grup Toplantısı’na katılarak bir konuşma yaptı.

CHP’li yöneticileri eleştiren Cumhurbaşkanı Kılıçdaroğlu, “Türkiye’nin son sekiz yıldır kesintisiz yaşadığı saldırılar sebebiyle ödediği bir bedel olduğunu, koronavirüs salgınının, özellikle hizmet sektörü üzerindeki olumsuz etkilerini gayet iyi bildiklerini aktaran Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Çevremize baktığımızda, Türkiye’nin, Kılıçdaroğlu’nun ısrarla göstermeye çalıştığı gibi dizlerinin üstüne çökmüş, yerle yeksan olmuş bir ülke hâline gelmesini sabırsızlıkla bekleyenler olduğunu zaten görüyoruz. İşin acı tarafı, düşmanın kılıcıyla kendi ülkesine saldıran profile sahip bir ekibin, ülkenin ikinci büyük partisini âdeta işgal etmiş olmasıdır” değerlendirmesinde bulundu.

“BU ÜLKEDE TENCERESİNİ KAYNATMAKTA ZORLANAN HER VATANDAŞIMIZIN DERDİNE, 19 YILDIR OLDUĞU GİBİ BUGÜN DE YARIN DA YİNE BİZ DERMAN OLACAĞIZ”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP’nin siyaset anlayışını eleştirerek, “Türkiye, böyle bir siyaset anlayışını, böyle bir muhalefet tarzını, böyle bir rekabet yöntemini hak etmiyor. Bir kez daha altını çizerek ifade ediyorum: Bu ülkede tenceresini kaynatmakta zorlanan her vatandaşımızın derdine, 19 yıldır olduğu gibi bugün de yarın da yine biz derman olacağız. Bu ülkede iş bulmakta zorluk çektiği için geleceğine tereddütle bakan her gencimizin, her vatandaşımızın sıkıntısına, 19 yıldır olduğu gibi bugün de yarın da biz çözüm bulacağız. Bu ülkede salgın şartları sebebiyle ekmek teknesini çevirmekte zorlanan her esnafımızın, sanatkârımızın, KOBİ’mizin önünü, 19 yıldır olduğu gibi bugün de yarın da biz açacağız. Bu ülkede tek bir insanımızın bile kendini sahipsiz hissetmemesi için tarihimizin en kapsamlı ve en etkin sosyal destek mekanizmalarını 19 yıldır olduğu gibi bugün de yarın da biz işleteceğiz” şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’yi bugüne kadar demokraside ve kalkınmada, Cumhuriyet tarihinin tamamında yapılanların 5 katı, 10 katı hizmetlere nasıl kavuşturdularsa, bundan sonra da çok daha fazlasını gerçekleştirecek azme ve hazırlığa sahip tek partinin AK Parti olduğunun altını çizdi.

selyus