FETÖ’nun baş teröristi Fetullah Gülen’in öldü haberi asılsız çıktı

FETÖ’nun baş teröristi Fetullah Gülen’in öldü haberi asılsız çıktı

Fetullahçı Terör Örgütü’nün azılı teröristbaşı Fetullah Gülen’in öldüğüne veya kaçırıldığına dair dair sosyal medyadan bir çok paylaşım yapıldı.

Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) hain darbe girişiminin üzerinden 8 yıl geçti. 251 şehit verdiğimiz o karanlık gecenin ardından terör örgütü FETÖ’de sular durulmuyor… Teröristbaşı Fetullah Gülen’in yeğeni Ebuseleme’nin iddiasına göre Gülen, örgütün üst düzey isimleri tarafından kaçırıldı.

FETÖ ELEBAŞI GÜLEN KAÇIRILDI İDDİASI

FETÖ elebaşı Gülen’in yeğeni Ebuseleme Gülen tarafından paylaşılan bir video kafalarda soru işaretleri oluşturdu. Paylaştığı o videoda Ebuseleme Gülen, FETÖ’nün üst düzey isimlerinin elebaşı Fetullah Gülen’i kaçırdığını iddia etti.

Ebuseleme Gülen, Fetullah Gülen’in “Uzun Cevdet” lakaplı Cevdet Türkyolu tarafından Pensilvanya’da bulunan FETÖ kampından götürüldüğünü Pensilvanya kampından çektiği video ile duyurdu.

Pensilvanya’daki örgüt kampının önünden yayınladığı küfürlü videoda, “kaçırma” hadisesinden bahseden Ebuseleme Gülen, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’den “hocaefendi” diye bahsederek “Hocaefendiyi başka bir yere kaçırdılar” ifadelerini kullandı.

Ebuseleme Gülen, “Ben varım. Benim gibi insanlar var Allah’tan. Ama burada o… çocukları da var işte. Ha pardon, şu anda burada değiller. Hocaefendiyi de kaçırdılar ya başka bir yere… Unutmuşum ya pardon. Hocamız yok artık.” diyor. Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr

 

selyus