Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 8 Ekim 2015

İsa Mesih Şahin, “Gün, AK Parti’yi yeniden iktidara taşıma günüdür”

Kadıköy İlçe Danışma Meclisi’nde bir konuşma yapan İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin, “Biz her zaman Türkiye dedik. Biz her zaman Türkiye’ye umutla bakan bütün insanlık adına AK Parti dedik. Yine dilimizden, gönlümüzden güzel şeyler geçiyor. Diyoruz ki; partimiz ve ülkemiz için gün, yeni bir tarih yazma günüdür. Gün, yeni bir zaferin heyecanını hep beraber yaşama günüdür. Gün, ülkemize umutla bakan bütün dünya mazlumları için yeniden yollara düşme günüdür. Ve en anlamlı gün, 1 Kasım’da AK Parti’yi yeniden iktidara taşıma günüdür.”

Seçim çalışmalarının çok yoğun olduğu şu günlerde ilçe teşkilatları her ay düzenli olarak yaptıkları programlarını da bir yandan aksatmadan sürdürüyor. Bu hassasiyette olan AK Parti Kadıköy İlçe Teşkilatı, İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin’in öncülüğünde Ekim Ayı İlçe Danışma Meclisi’ni gerçekleştirdi.

8 Ekim Perşembe günü Kadıköy Halk Eğitim Merkezi’nde yapılan toplantıya İl Başkan Yardımcısı Celal Erdoğan, İlçe Kadın Kolları Başkanı İnci Akbulak, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Erkan Alemdar, belediye meclis üyeleri ve tüm kademe teşkilat mensupları katıldı.

“BİZ HER ZAMAN TÜRKİYE DEDİK”

Türkiye’nin yoğun olarak gündeminde ki seçimlere yönelik teşkilatlarına seslenen AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin, “Bu davanın her zaman en ağır yükünü taşıyan, gecesinde gündüzünde durmadan yorulmadan koşan teşkilatlarım hoşgeldiniz, sefalar getirdiniz. Değerli dava arkadaşlarım; yine zorlu bir süreci beraber yaşıyoruz. Rabbimize hamdolsun ki bugüne kadar hiçbir zorluktan kaçmadık. Hiçbir sebep sunmadık. Soğuk çetin kış günlerinde her zaman ilkbaharın ve güneşin kör gecelerde geleceğine inandık. Biz her zaman Türkiye dedik. Biz her zaman Türkiye’ye umutla bakan bütün insanlık adına AK Parti dedik. Yine dilimizden, gönlümüzden güzel şeyler geçiyor. Diyoruz ki; partimiz ve ülkemiz için gün, yeni bir tarih yazma günüdür. Gün, yeni bir zaferin heyecanını hep beraber yaşama günüdür. Gün, ülkemize umutla bakan bütün dünya mazlumları için yeniden yollara düşme günüdür. Ve en anlamlı gün, 1 Kasım’da AK Parti’yi yeniden iktidara taşıma günüdür.” dedi.

selyus