Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 7 Mart 2019

İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, Regaip Kandili mesajı yayınladı

AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, Regaip Kandili mesajı yayınladı. Tüm İslam Âleminin Regaip Kandilini tebrik eden Boyraz, şu açıklamada bulundu:

“Bugün 2019 yılı üç aylarının habercisi olan Regaip Kandilini bir kez daha idrak ediyoruz. Mübarek üç aylardan ilki olan Recep ayı ile başlayıp, Şaban ayı ile devam eden ve Ramazan ayı ile taçlanan mukaddes günlerin başlangıcı olan Regaip Kandiline ulaşmanın huzurunu ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.

Allah’ın nimet, bereket ve rahmetinin bolca yayıldığı bu günleri iyi değerlendirmeliyiz. Tüm Dünya’da ve gönül coğrafyamızda yaşayan Müslüman kardeşlerimize elimizi ve gönlümüzü uzatıp sevgi ve kardeşlik bağlarımızı pekiştirmeliyiz.

Eş, dost ve akrabalarımızı hatırlamalı, maneviyat dolu bu günlerde, milletçe birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendirmeliyiz.

Bu mübarek kandil gecesi aynı zamanda geçmişimizi muhasebe edip geleceğimizi doğru adımlarla yönlendirmemiz için büyük fırsat olacaktır. Bu gecenin feyiz ve bereketinden milletimiz başta olmak üzere tüm Müslüman âleminin faydalanmasını temenni ediyorum.

Varlığı ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah’ın kendisine dua edenleri geri çevirmeyeceği bu gecede, Dünya’nın dört bir köşesinde Müslüman kardeşlerimize karşı yapılan haksızlık ve zulümlerin son bulmasını temenni ediyor, ülkemize, milletimize ve devletimize, bolluk, bereket ve huzur getirmesini niyaz ediyorum.”

 

Osman Boyraz

İstanbul Milletvekili

selyus