Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 28 Ocak 2024

Kadem Ekşi, Kadim Dostlar Grubu ile sabah namazında buluştu

Maltepe Belediye Başkan Adayı Ekşi, “Bütün mazlumlar ve özellikle Filistinli kardeşlerimiz için dua ettik. Ülkemizin birliği, dirliği, güvenliği, selameti, huzuru, refahı için dua ettik. Allah kabul etsin.”

Cumhur İttifakı Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, sabah namazını “Kadım Dostlar Gurubu” ile Maltepe Mevlana Camisi’nde kıldı.

Namazda Ekşi’ye, AK Parti Maltepe Teşkilatı kurucularından ve “Kadim Dostlar Grubu” Başkanı olan Hüseyin Uzunlar, AK Parti Maltepe İlçe Başkanı Erdoğan Akkaya ve teşkilat mensupları katıldı. Sabah namazının ardından cemaate çorba ikramında bulunan Ekşi, Maltepe’nin geleceği için ortak vizyon ve hedeflerini anlattı. Hoş sohbetlerin yapıldığı buluşmada konuşan Uzunlar, böyle buluşmaların birlik ve beraberliği pekiştirdiğine vurgu yaparak, seçim döneminde kendilerine başarılar diledi.

Kadem Ekşi de sabah namazı buluşmalarının kendisi için ayrı bir öneme sahip olduğunu, sabah namazı vaktinin feyzinden faydalanmak için mümkün olan her fırsatta dostlarıyla namazda buluştuklarını söyledi. Ekşi, “Bütün mazlumlar ve özellikle Filistinli kardeşlerimiz için dua ettik. Ülkemizin birliği, dirliği, güvenliği, selameti, huzuru, refahı için dua ettik. Allah kabul etsin” dedi.

selyus