Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 27 Aralık 2016

Kartal’ın AK Kadınlarından Halepli mazlumlara destek

AK Parti Kartal İlçe Kadın Kolları, Sırat Platformu tarafından Halepli mazlumların yanında olmak adına düzenlenen Kardeşlik Kermesi’ne yemekler hazırlayıp satışa sunarak nakdi yardım toplanması için destek verdi.

İSTANBUL TAKİPTE HABER SİTESİ – Türkiye’nin diğer il ve ilçelerinde olduğu üzere Kartal’da da Halep için yardımlar devam ediyor Başkan Zerrin Armutçu’nun öncülüğünde önemli icraatların altına imza atarak adından sıkça söz ettiren AK Parti Kartal İlçe Kadın Kolları, bu son etkinlikte de aktif rol alarak mazlumların yanında olduğunu bir kez daha göstermiş oldu.

“KARDEŞLİK KERMESİ’NİN MAZLUM VE MUHTAÇ KARDEŞLERİMİZ İÇİN ÇOK ÖNEMLİ BİR KAYNAK SAĞLAYACAK”

AK Parti Kartal İlçe Kadın Kolları Başkanı Zerrin Armutçu, yaptığı açıklamada Kartal’ın böyle bir dayanışma örneği sergilemesinden dolayı mutluluk duyduğunu ifade ederek, Sırat Platformu  öncülüğünde gerçekleştirilen Kardeşlik Kermesi’nin mazlum ve muhtaç kardeşlerimiz için çok önemli bir kaynak sağlayacağına inandığını belirtti. Kartal Kadın Kolları aynı zamanda Genel Merkez ve İl Başkanlığımız öncülüğünde Halep halkı için devam eden bir yardım kampanyamızın da tüm hazırlıklarını sürdürüyoruz.” dedi.

YASAL UYARI: Sitemizden alınan haberlerle ilgili kaynak gösterilmediğinde yasal hakkımızı kullanacağımızı bildiririz.

selyus