Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 27 Aralık 2016

Uzay Televizyonu’nda AK Parti ve FETÖ konuşuldu

İstanbul Takipte Haber Sitemizin Genel Yayın Yönetmeni Hüseyin Adil Yelkenci, Uzay Televizyonu’nda Sabri Balaman’ın sunduğu ve AK Parti ve Fetullahçı Terör Örgütü’nün konuşulduğu ‘Gündemin İzi’ programının konuğu oldu. Yelkenci’nin programda özellikle İstanbul Kadın Teşkilatlarıyla ilgili açıklamaları taktirle karşılandı.

İSTANBUL TAKİPTE HABER SİTESİ – Deneyimli gazeteci Sabri Balaman’ın Uzay Televizyonu’nda sunduğu ‘Gündemin İzi’ programının konuğu olan İstanbul Takipte Haber Sitemizin Genel Yayın Yönetmeni Hüseyin Adil Yelkenci, özellikle İstanbul teşkilatlarıyla ilgili konuşmaları ve AK Parti içinde FETÖ yapılanmasına bakışı gündeme oturdu. Programda ayrıca TURMEB Başkanı Bünyamin Erdemir’de konuktu. 26 Aralık Pazartesi günü canlı yayın konuğu olan Yelkenci, AK Parti içinde FETÖ yapılanmasının yok denecek kadar az olduğunu, ancak kripto FETÖ’cü varsa da bunun temizlenmesinin zaman alacağını ifade etti. Tecrübeli gazeteci ve program yapımcısı Balaman’ın soru yağmuru ile karşı karşıya kalan Genel Yayın Yönetmenimiz Yelkenci, daha önce parti içinde aktif siyaset yapmasının verdiği tecrübe ile soruların hakkını verdi.  

İstanbul Kadın Teşkilatlarının çok önemli çalışmalar yaptığını, bazı ilçe kadın kolları başkanları, yaptıkları önemli icraatlarla o ilçeye küçük geldiğini ve TBMM ile AK Parti Genel Merkezde görev yapabilecek kabiliyette olduklarını özellikle ifade etti. Bazı ilçelerde ana kademelerin bile yapamadığını yapan İlçe Kadın Kolları Başkanları ve kadın teşkilatlarına destek verilmesi, köstek olunmaması gerektiğini söyledi.

Çok saygı duyduğu ve örnek aldığı iki önemli isimden bahseden İstanbul Takipte Haber Sitesi Genel Yayın yönetmenimiz Hüseyin Adil Yelkenci, Türkiye’de dürüst ve saygın bir siyaset yapmak isteyen AK Parti Teşkilatları, Genel Başkan Yardımcısı, İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş ile TBMM Dilekçe Komisyonu Başkanı, İstanbul Milletvekili Av. Mihrimah Belma Satır’ı kendilerine örnek almalarını belirtti.

YASAL UYARI: Sitemizden alınan haberlerle ilgili kaynak gösterilmediğinde yasal hakkımızı kullanacağımızı bildiririz.

 

 

selyus