Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 22 Temmuz 2016

Kemal Kılıçdaroğlu’ndan çok tartışılacak Kâbe çıkışı

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ndan tartışılacak Kabe çıkışı. Kılıçdaroğlu, “Parlamento demokrasinin Kabe’siyse neden Kabe’yi işlevsiz bırakıyoruz.”

Fetullahçı Terör Örgütü’nün 155 Temmuz Cuma akşamı giriştiği darbe üzerine NTV Kanalına röportaj veren ve konuşmalarının arasında “Demokrasi oylanır mı? Oylanmaz. Parlamento demokrasinin Kabe’siyse neden Kabe’yi işlevsiz bırakıyoruz.” diyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu İstanbul Takipte Haber Sitesi olarak İslam Alemi’nden aleminden özür dilemeye davet ediyoruz.

PARLAMENTO DEMOKRASİNİN KABESİ!

Kılıçdaroğlu’nun İstanbul Takipte Haber Sitesi ailesi olarak bizleri ve tüm Müslümanları zedeleyen açıklaması: “Sayın Başbakan’a da söyledim. Bu parlamentoda birilerinin demokrasiyi savunması lazım. Buna en yakışan partide Cumhuriyet Halk Partisi’dir. Biz de bunu yaptık. Demokrasi oylanır mı? Oylanmaz. Parlamento demokrasinin Kabe’siyse neden Kabe’yi işlevsiz bırakıyoruz. Hiç kimse gecikir mazeretinin arkasına saklanmasın. Bir şey gelmedi ki geciksin” cevabını verdi.

selyus