Ana Sayfa EDEBİYAT, İÇ POLİTİKA 26 Mart 2020

Milletvekili Turan “2500 TL verip alıntı, intihal kitapları okuyan gürûhtan Mustafa Kutlu’yu anlamasını beklemeyin…”

İstanbul Milletvekili Hasan Turan, “Bu zor günler atlatılır ama içimize 100 yıl önce giren Batıl (ı) virüsler ne olacak?2500 TL verip alıntı, intihal kitapları okuyan gürûhtan Mustafa Kutlu önerisini anlamasını beklemeyin…” dedi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi İdari Amiri ve AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın gençlere Mustafa Kutlu’nun kitabını tavsiye etmesinin ardından gelen eleştirilere sosyal medya hesabından cevap verdi.

Hükumete ve Mustafa Kutlu’ya karşı art niyetli olanlara sert bir dille eleştiren Milletvekili Hasan Turan, “Korona günlerinde evde kalan gençlere, çocuklara 36 yıl önce Dergah Yayınlarında çıraklığını yaptığım büyük hikayeci Mustafa Kutlu ağabeyin kitaplarını tavsiye eden Bakanımıza teşekkür ediyorum. Bu zor günler atlatılır ama içimize 100 yıl önce giren Batıl (ı) virüsler ne olacak? 2500 TL verip alıntı, intihal kitapları okuyan gürûhtan Mustafa Kutlu önerisini anlamasını beklemeyin…” dedi.

“ZAVALLI ENTELİJANSİYANIN MUSTAFA KUTLU’YU BİLMESİNİ BEKLEMİYORUZ”

Hasan Turan açıklamasının devamında: “Bunlar Tayyip Erdoğan “Sokağa çıkmayın” dedi diye yarın sokaklara dökülecek kadar bağnaz ve yobaz bir taife. Allah ıslah etsin!!

Yapmacık antiemperyalistleri, milletine yabancılaşan sözde aydınları; “Durmak ve düşünmek neredeyse imkânsız hale gelmiş, akıntı herkesi sürüklemeye başlamış, Amerikan tarzı “yaşam biçimi” bütün dünyayı istila etmiştir” diyen Mustafa Kutlu ile tanışmaya davet ediyoruz.

Milli ve yerli değerlere karşı olmayı “aydın” refleksi olarak gören, Küba’nın birkaç yüz kişiyi almasını “Sosyalizm yaşatır” diye yazan ama milyonlarca mülteciye kucak açan ülkesinin adını ağzına dahi almayan zavallı entelijansiyanın Mustafa Kutlu’yu bilmesini beklemiyoruz.”

selyus