Ana Sayfa İÇ POLİTİKA, TÜRKİYE EKONOMİSİ 21 Mayıs 2019

Nihat Tanrıkulu, “Zafer inananlarındır, zafer liderin arkasında duranlarındır”

Başkan Tanrıkulu, “Davama inananlar, bana inananlar bu günleri yazın bir kenara, gün gelecek zaferi birlikte kutlayacağız çünkü biz Allah’a kulluk, millete hizmetkar, devlete kellemizi koyduysak; ne Allah ne milliyet nede devlet bizi zafersiz bırakmayacaktır. Zafer inananlarındır, zafer liderin arkasında duranlarındır.”

Tüm Kalkınma İşadamları ve Girişimciler Derneği (TÜMKİAD) Genel Başkanı Nihat Tanrıkulu, genel merkezde yaptığı açıklamada Türkiye Cumhuriyeti’nin Lideri, Ümmetin umudu Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında dimdik durduğunu bakın nasıl açıkladı.

“HİÇ BİR ZAMAN NE İNANCIMDAN VE NEDE YOLUMDAN VAZGEÇMEDİM GEÇMEYECEĞİMDE”

TÜMKİAD Genel Başkanı Nihat Tanrıkulu, “Bugüne kadar ne duruşumdan, ne yolumdan, ne Allah’a olan ulaşılmaz aşkımdan, nede millete hizmet etme aşkımdan vaz geçmedim. Her kayıp ettiğim gün kazandığım gün deyip daha çok çalışmaya devam ettim. Hiç bir zaman ne inancımdan ve nede yolumdan vazgeçmedim geçmeyeceğimde. Davama inananlar, bana inananlar bu günleri yazın bir kenara, gün gelecek zaferi birlikte kutlayacağız çünkü biz Allah’a kulluk, millete hizmetkar olarak, devletimiz için kellemizi koyduysak; ne Allah ne milliyet nede devlet bizi zafersiz bırakmayacaktır. Zafer inananlarındır, zafer liderin arkasında duranlarındır.

selyus