Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 20 Eylül 2023

Şadi Yazıcı’dan İmamoğlu’na: “CHP’nin eskimiş siyasetçisidir, kendine yenilmiştir, ne yapsa yeridir…”

Doktor Şadi Yazıcı, “Derdi sadece kariyer olduğu için, beni kariyer yatırımı yapmakla suçluyor. Muhayyel cumhurbaşkanı, muhayyel cumhurbaşkanı yardımcısı, muhayyel CHP Genel Başkanı olduğu için bu bühtanının yadırgamadım. Şimdi jestine, mimiğine, yenildiği kibrine ve kifayetsiz muhterisliğine bakarak tek cümlelik cevabımı vermek istiyorum. CHP’nin eskimiş siyasetçisidir, kendine yenilmiştir, ne yapsa yeridir…”

Tuzla Belediye Başkanı Doktor Şadi Yazıcı, düzenlediği muhtelif toplantılarda kendisine sürekli sataşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na zehir zemberek cevap verdi.

Tuzla Belediye Başkanı Yazıcı sosyal medyadan yaptığı videolu paylaşımında şunları söyledi: “Sayın Ekrem İmamoğlu’nun şahsıma yönelik açıklamalarını dinledim. Birkaç cümle söyleyip ardından kendisine tek cümleyle cevap vereceğim. “Şu adama bak” diye aramızda geçen bir gündem hiç olmadı. Şahsıma “yalan ifadeler” isnat etmiş. Söyleyebileceği tek harflik yanlış ifadem olmadı. Varsa ispatlayabilir. Her şey kayıt altında. Beni linç etmeye çalıştıkları gün, bir konut projesinin bahsinin “b”si bile bahis konusu değil. “Sadece provoke etmeye geldi” diyor. O da öyle değil. O gün, şu provokasyondur diyebileceği tek saniye gösteremez. Dervişin zikri neyse fikir de öyle oluyor. Derdi sadece kariyer olduğu için, beni kariyer yatırımı yapmakla suçluyor. Muhayyel cumhurbaşkanı, muhayyel cumhurbaşkanı yardımcısı, muhayyel CHP Genel Başkanı olduğu için bu bühtanını yadırgamadım. Şimdi jestine, mimiğine, yenildiği kibrine ve kifayetsiz muhterisliğine bakarak tek cümlelik cevabımı vermek istiyorum. CHP’nin eskimiş siyasetçisidir, kendine yenilmiştir, ne yapsa yeridir…”

selyus