Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 20 Temmuz 2016

Sancaktepe halkından onurlu nöbet

Fetullahçı Terör Örgütü haşhaşilerinin darbe girişimine karşı ilk dakikalardan itibaren sokaklara çıkarak karşı koyan Sancaktepe halkı; onurlu nöbetini tutmaya devam ediyor.

Fetullahçı Terör Örgütü’nün darbe girişimini gerçekleştiği 15 Temmuz akşamının ardından sokaklarda ‘Milli İrade Nöbeti’ tutmaya başlayan Sancaktepe halkı; onurlu bir duruşla nöbet utmaya devam ediyor. Belediye Başkanı İsmail Erdem, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın ilk açıklamalarının ardından halkla sokaklarda sabahladı.

Fetullahçı Terör Örgütü’nün 15 Temmuz 2016 Cuma gecesi gerçekleştirdiği darbe girişimine Sancaktepe halkı tek yürek olarak karşılık verdi. İlk olayları ekranlardan öğrenen Sancaktepe halkı, Başbakan Binali Yıldırım ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ilk açıklamalarının ardından sokaklara döküldü.

Sancaktepe halkı ile Samandıra Kültür Merkezi önünde bir araya gelen Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, yaptığı konuşmada; “Değerli Sancaktepeliler yüce Türk Milleti Cuma gecesinden beri çok büyük bir iş başardı. Sizler vatanınıza, geleceğinize, çocuklarınızın geleceğine, hayatınıza sahip çıktınız. Bu ihanetin içinde olan tüm hainlere güzel memleketimizin sahipsiz olmadığını gösterdiniz. Şartlar ne olursa olsun biz ülkemiz gençlerinin geleceğine sahip çıkacağız. Milletin üzerine kurşun sıkmak gibi bugüne kadar olan darbelerde yaşanmayanları yaşatanları Allah’a havale ediyoruz. Bunu yapanlar bu devletin sınırları içinde Allah’ın izniyle cezalarını çekeceklerdir.

Başkanı Erdem, ayrıca Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı doğrultusunda son vatan hainleri tutuklanana kadar meydanları, sokakları terk etmeyeceklerini sözlerine ekledi.

selyus