Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 23 Ocak 2016

Sancaktepe’nin A Takımı İl Başkanlığında

Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Genç, Hamdullah Arvas, Hasan Kamal, Rıfkı Bektaş ve birim müdürlerinden oluşan ekip, AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Av. Şeyma Döğücü, İstanbul İl Başkan Yardımcıları Muharrem Ödemiş ile Fethi Ahmet Balın’ı ziyaret ettiler.

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem’in A Takımı, AK Parti İstanbul İl Başkanlığına bir dizi ziyaretlerde bulundu. Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Genç, Hamdullah Arvas, Hasan Kamal, Rıfkı Bektaş ve birim müdürlerinden oluşan belediye ekibi, AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Av. Şeyma Döğücü, İstanbul İl Başkan Yardımcıları Muharrem Ödemiş ile Fethi Ahmet Balın’ı ziyaret ettiler.

Belediye ekibi, önceki yıllarda AK Parti Sancaktepe İlçe Kadın Kolları Başkanlığı ve Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcılığı yapan Av. Şeyma Döğücü’nün İl Kadın Kolları Başkanlığı’na atanmasından dolayı hayırlı olsun diyerek kendilerine başarılar dilediler.

Ekip, ayrıca İstanbul İl Başkan Yardımcıları Muharrem Ödemiş ile Fethi Ahmet Balın’a da görevlerinde başarılar diledi.

Ziyaretlerde karşılıklı bilgi alışverişi ve ülkemizin gündemindeki konula r üzerinde sohbetler edildi.

İl Kadın Kolları Başkanlığına atanan Sancaktepeli Döğücü’ye ziyaretlerinin kendileri için ayrı bir anlam ifade ettiğini belirten belediye ekibi, Sancaktepe ile olan manevi bağı nedeniyle, ilçeleri adına gurur verici bu gelişmeden dolayı İl Kadın Kolları Başkanı Av. Şeyma Döğücü’yü özellikle tebrik ettiler. 

 

selyus