Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 10 Aralık 2022

Son defa oy isteyen Erdoğan, Türkiye Yüzyılı’nın inşasını başlatıp bu kutlu bayrağı gençlerimize teslim edeceğiz”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Türkiye Yüzyılı’yla yeni ve daha büyük atılımın müjdesini sizlerle paylaşıyoruz. 2023’te milletimizden kendi adımıza son defa istediğimiz destekten alacağımız güçle Türkiye Yüzyılı’nın inşasını başlatıp bu kutlu bayrağı gençlerimize teslim edeceğiz.”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Samsun’da Vezirköprü Devlet Hastanesi, Asarcık – Kavak Yolu, 19 Mayıs Ballıca Kampüsü ve Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Toplu Açılış Töreni’nde konuştu.

“TÜRKİYE İÇİNDEKİ MANKURTLARI TASFİYE ETTİKÇE KENDİNE GELMİŞTİR”

Derenin taşıyla derenin kuşunu vurmada kendi insanımız kullanıldı. Hep bizi birbirimize kırdırdılar. Sadece PKK ve FETÖ terör örgütlerinin ülkemize insani maliyetleri tek başına onlarca yıla bedeldir. Türkiye içindeki mankurtları tasfiye ettikçe kendine gelmiştir.

“BU HEDEFLERİ BİRER BİRER HAYATA GEÇİREREK İŞTE BUGÜNLERE GELDİK”

2023 hedefleriyle milletin huzuruna çıktığımızda birileri kendi kıt aklınca bizle dalga geçmişti. Bu hedefleri birer birer hayata geçirerek işte bugünlere geldik. Sizlerle beraber geldik. Türkiye Yüzyılı’yla yeni ve daha büyük atılımın müjdesini sizlerle paylaşıyoruz. 2023’te milletimizden kendi adımıza son defa istediğimiz destekten alacağımız güçle Türkiye Yüzyılı’nın inşasını başlatıp bu kutlu bayrağı gençlerimize teslim edeceğiz. Gençler hanımlar sizden çok daha güçlü çıkıyor.

İşte 2023’e böyle yürüyeceğiz. Büyüklerimizden devraldığımız Türkiye ile gençlere devredeceğimiz Türkiye’deki asırlık farkı herkes görmektedir.

İlginizi çekebilir

Nurdan Özyazar, icra kurulunda

Nurdan Özyazar, icra kurulunda

selyus