Ana Sayfa İÇ POLİTİKA, TÜRKİYE EKONOMİSİ 25 Ocak 2023

Tarihi fotoğrafta Haluk-Selçuk Bayraktar kardeşler, 2009’da Erdoğan’a başbakanken sunum yapıyor

Baykar Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar ile Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar’ın 2009 yılından, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a başbakan olduğu dönemde, bir hastanede sunum yaptığı ana ait fotoğraf karesi ortaya çıktı.

İnsansız hava araçları alanında Türkiye’yi uluslararası alanda üst sıralara taşıyan Bayraktar kardeşlerin yıllar önce çekilen önemli bir fotoğrafı ortaya çıktı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Başbakan olduğu dönemde, 2009 yılında çekilen fotoğraf karesinde, Erdoğan’a Haluk Bayraktar ile Selçuk Bayraktar bir hastanede sunum yaparken görülüyor.

Türkiye’nin gururu olan Bayraktar Akıncı, BayraktarTB2 ve Kızılelma gibi insansız hava araçlarını üreten ve birçok ülke tarafından tercih edilen Baykar firması oldu.

Sabah’ın haberine göre, Bayraktar kardeşlerin yıllar önce yaptıkları çalışmayı Başkan Recep Tayyip Erdoğan’a başbakan olduğu dönemde anlattıkları anın fotoğrafı ortaya çıktı.

Başkan Erdoğan, merhum babaları Özdemir Bayraktar’ı hastanede ziyaret ettikten sonra Selçuk ve Haluk Bayraktar kardeşler ile bir araya geldi.

İki kardeş, dizüstü bilgisayar ile hastanede Bayraktar İHA’lar hakkında sunum yaptı. Tarihi fotoğraf karesi ise objektife böyle yansıdı. Yeni Akit

selyus