Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 2 Mart 2016

Tuzla’da “Kadının yasal hakları” masaya yatırıldı!

AK Parti Tuzla İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı’nın öncülüğünde başlatılan ve ilçede her hafta bir başka konukla bir başka konunun işlendiği eğitim programlarının bu haftaki konuğu KADEM Hukuk Komisyonu Üyesi Av. Pınar Kandemir Hacıbektaşoğlu, “Kadının Yasal Hakları” konusunu işledi.

AK Parti Tuzla İlçe Kadın Kolları, Başkan Derya Bacacı öncülüğünde organize ettiği “Kadının Yasal Hakları” konulu eğitim programına kadın teşkilatı yoğun ilgi gösterdi. Konuşmacıyı dikkatlice dinleyen ve programın sonunda çok bilgi sahibi olduklarını ifade eden kadın teşkilatları, her hafta başka bir konuda kendilerinin bilinçlenmesine sebep olan Başkan Derya Bacacı’ya özellikle teşekkür ettiklerini dile getirdiler. 

İlçe Kadın Kolları yönetimin yanı sıra mahalle kadın kolları teşkilatlarının da katıldığı programda AK Parti Tuzla İlçe Kadın Kolları, Başkan Derya Bacacı, “Alanında deneyimli olan değişik isimlerle her hafta başka bir konuyu işleyerek kadın teşkilatlarımıza eğitimler veriyoruz. Bu haftaki eğitimimizde güzel sunumundan dolayı KADEM Hukuk Komisyonu Üyesi Av. Pınar Kandemir Hacıbektaşoğlu hanıma teşekkür ediyorum. Ayrıca sürekli yanımızda bulunarak deneyimlerini ekibimize aktaran Esma Ersin hanıma da teşekkür ederim” dedi.

KADEM Hukuk Komisyon Üyesi Av. Pınar Kandemir Hacıbektaşoğlu’nun sunumu ile gerçekleşen eğitim programında kadınların yasal hakları anlatıldı. Yerinde ve etkili bir sunum yapan Hacıbektaşoğlu, “Kadınlarımız yasal haklarını mutlaka bilmeli. Biz sizleri elimizden geldiğince bilinçlendireceğiz. Ancak sizler de haklarınızı bilirseniz, karşı tarafın size haksızlık yapmasını da bilinçli bir şekilde önlemiş olursunuz” dedi.

selyus