Ana Sayfa YAŞAM 2 Mart 2016

Madde bağımlılığına hayır, yaşamaya evet!

AK Parti Kadıköy İlçe Kadın Kolları’nın organize ettiği “Madde bağımlılığına hayır, yaşamaya evet!” temalı semineri alanında isim yapmış Sosyolog ve Aile Danışmanı Betül Baykal Dinç verdi.

AK Parti Kadıköy İlçe Kadın Kolları, Başkan İnci Akbulak’ın öncülüğünde bir seminer düzenledi. “Madde bağımlılığına hayır, yaşamaya evet” temalı semineri alanında isim yapmış Sosyolog ve Aile Danışmanı Betül Baykal Dinç verdi. Kadınların ilgiyle dinlediği program 2 Mart Çarşamba günü AK Parti Kadıköy İlçe Başkanlık Toplantı Salonu’nda gerçekleşti.

AK Parti Kadıköy İlçe Kadın Kolları’nın altın projesi olan “Madde bağımlılığına hayır, yaşamaya evet” programı iki ayda bir tekrarlanacak.

Aile Eğitimi kapsamında madde bağımlılığı nedir, nasıl oluşur? Aileler nelere dikkat etmeli? Tedavi süreci ve merkezleri. Çocuğun madde kullanıp kullanmasını nasıl anlarsınız ve bununla ilgili neler yapmalıyız? Çocuğumuz madde kullanıyorsanız ailenin tutumu ne olmalı? konuları üzerinde duran Sosyolog ve Aile Danışmanı Betül Baykal Dinç, bu başlıklarla ilgili sırasıyla detaylı bir sunum yaptı. Slayt gösterimleriyle de seminer konuşmalarını destekleyen Dinç, katılımcıların sorularına da cevap verdi.

Sosyolog ve Aile Danışmanı Betül Baykal Dinç hanımın anlatımlarından çok faydalandıklarını ifade eden AK Parti Kadıköy İlçe Kadın Kolları Başkanı İnci Akbulak, “Bu bizim çok özel bir projemizdi. Bu önemli projemizin seminerini, alanında özel olan Betül Hanımın vermesi bizi ayrıca mutlu etti. Ekibimle birlikte anlatımlarından çok faydalandık. Önümüzdeki süreçte Betül hocamızın deneyimlerinden yine yararlanacağız” dedi. 

selyus