Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 2 Nisan 2018

Başkan Erdem, gün doğmadan Sancaktepe sokaklarında halkla içiçe

Göreve geldiği günden bu yana, Cuma sabahları gün doğmadan ilçeyi adım adım gezen Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, yaptığı çalışmayı aralıksız sürdürüyor.

Yağmur çamur demeden, Cuma sabahları bir mahallede inceleme ve takip amaçlı yapılan yürüyüşlere, başkanın ekibi de katılıyor.

Başkan İsmail Erdem 30 Mart Cuma günü, Fatih Mahallesi Yunus Emre Camii’nde kılınan sabah namazının ardından vatandaşlarla kahvaltılı toplantıda bir araya gelerek onların teklif ve taleplerini dinledi. Toplantıda konuşan Belediye Başkanı İsmail Erdem, göreve geldikleri günden bu yana cuma buluşmalarını ara vermeden sürdürdüklerini belirterek, katılımcı belediyeciliği önemsediklerine dikkat çekti. Vatandaşlarla bir araya gelerek onların her türlü taleplerini ve sıkıntılarını dinlediklerini belirten Başkan Erdem, “Sabah Kent Buluşmaları kapsamında her hafta farklı bir camiye giderek vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Buradaki mahalle sakinleriyle mahallelerimizin sorun ve sıkıntılarını yerinde görerek anında müdahale ediyoruz. Devam eden çalışmaları da birlikte denetliyor onların taleplerini dikkate alıyoruz” dedi. Başkan Erdem ayrıca yapılan toplantıda belediye hizmetleri ve yapımı devam eden büyük projeler hakkında da bilgi verdi.

Toplantıda söz alan vatandaşlar ise taleplerini dile getirerek belediyenin mahalleye yaptığı hizmetler için Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem’e teşekkürlerini sundular.

Toplantı sonrası Fatih Mahallesi’nde esnaf ziyaretleri yapan Başkanı İsmail Erdem, ziyaret için girdiği iş yerlerinde esnafla kısa süreli sohbetlerde bulundu.

selyus