Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 2 Ekim 2015

Başkan Poyraz muhtarlarla biraraya geldi

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz aylık olarak yapılan muhtarlar toplantısında mevcut yatırımlar ve yeni projelerin bilgisini verdi.

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Kent Park’ta bulunan Güngörmüşler Konağı’nda mahalle muhtarlarını misafir etti. Mahalle mahalle değerlendirmelerin yapıldığı istişare toplantısına, başkan yardımcıları ve birim müdürleri de katıldı.

Yağışlar nedeniyle ara verilen asfaltlama çalışmaları hakkında bilgi vererek toplantıya başlayan Başkan Poyraz, gençlere yönelik çalışmalar hakkında müjdeleri olduğunu söyledi. Başkan Poyraz, ”Gençlerden, öğretmenlerden ve ailelerden gelen talepler doğrultusunda genç nüfusun enerjilerini doğru yönde kullanabileceği bir tesis için çalışmalara başladık. Birkaç proje inceleniyor çok yakın zamanda detaylarıyla müjdesini vereceğiz,” dedi.

Başkan Poyraz, ekim ayında hizmete açılacak Cumhuriyet Mahallesi’ndeki kültür merkezi, Nişantepe’de açılacak Sağlık Meslek Lisesi ve 2 İmam Hatip Lisesi’nin açılış törenleri hakkında bilgi verdi.

selyus