Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 27 Ocak 2014

İstanbul ilçe belediye başkan

İstanbul ilçe belediye başkan adayları, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından İstanbullulara tanıtıldı.

İstanbul ilçe belediye başkan adayları tanıtıldı

İstanbul ilçe belediye başkan adayları, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından İstanbullulara tanıtıldı.

30 Mart 2014 Yerel Seçimlerindeki AK Parti İstanbul ilçe belediye başkan adayları, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından İstanbullulara tanıtıldı.
İstanbul’da marka haline gelmiş yerel yönetim anlayışı devam ettirecek ilçe belediye başkan adayları, Genel Başkan ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla 26 Ocak Pazar günü Sinan Erdem Spor Salonu’nda düzenlenen ve büyük bir coşkuya sahne olan tanıtım toplantısında kamuoyunun önüne çıktılar. Aday tanıtım toplantısına ayrıca Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Ekrem Erdem ile Mustafa Şentoplar, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, TBMM Başkan Vekili Ayşe Nur Bahçekapılı, AK Parti Gurup Başkan Vekili Av. M. Belma Satır, AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Dr. Kadir Topbaş, İstanbul Milletvekilleri, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı Av. Güldal Akşit, İlçe Başkanları, Belediye Başkan adayları, İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Av. Özlem Zengin Topal, İl Yürütme ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanı Giyaseddin Gergin, ve İstanbul Teşkilatları katıldı.

İstanbul ilçe belediye başkan adayları ise şöyle:

Adalar: Coşkun Özden
Arnavutköy: Ahmet Haşimi Baltacı
Ataşehir: Nimetullah Topu
Avcılar: Bayram Şenocak
Bağcılar: Lokman Çağırıcı
Bahçelievler: Osman Develioğlu
Bakırköy: Mehmet Emin Ertekin
Başakşehir: Mevlüt Uysal
Bayrampaşa: Atila Aydıner
Beşiktaş: Zeynel Abidin Okul
Beykoz: Yücel Çelikbilek
Beylikdüzü: Yusuf Uzun
Beyoğlu: Ahmet Misbah Demircan
Büyükçekmece: Celal Babayiğit
Çatalca: Savaş Barutçu
Çekmeköy: Ahmet Poyraz
Esenler: M.Tevfik Göksu
Esenyurt: Necmi Kadıoğlu
Eyüp: Remzi Aydın
Fatih: Mustafa Demir
Gaziosmanpaşa: Hasan Tahsin Usta
Güngören: Şakir Yücel Karaman
Kadıköy: Hurşit Yıldırım
Kağıthane: Fazlı Kılıç
Kartal: Temurhan Yıldız
Küçükçekmece: Temel Karadeniz
Maltepe: Edibe Sözen Yavuz
Pendik: Salih Kenan Şahin
Sancaktepe: İsmail Erdem
Sarıyer: Mahmut Sedat Özsoy
Silivri: Tahir Sert
Sultanbeyli: Hüseyin Keskin
Sultangazi: Cahit Altunay
Şile: Can Tabakoğlu
Şişli: Mukadder Başeğmez
Tuzla: Şadi Yazıcı
Ümraniye: Hasan Can
Üsküdar: Hilmi Türkmen
Zeytinburnu: Murat Aydın”

Sinan Erdem’de konuşan AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, “Sabah akşam yolsuzluk ve rüşvet diyerek, Türkiye’ye, milli iradeye, milli kurum ve değerlere yapılan saldırıyı örtmeye çalıştınız. Tüm milleti dinlediniz, görüntülediniz, ondan sonra utanmadan sıkılmadan şantajlarla tehdit ettiniz. Hala şantajlarla tehdit ediyorsunuz. Elinizde ne varsa açıklayın. Açıklamıyorsanız namertsiniz. Eğer Tayyip Erdoğan’la ilgili bir şey varsa, onu da açıklayın. Abdestimden şüphem yok, namazımdan da şüphem yok. Açıklayın” dedi.

“En büyük hırsızlık, en büyük yolsuzluk, milli irade hırsızlığı, milli irade yolsuzluğudur”

Recep Tayyip Erdoğan meydanlarda her zaman, “Yarın öleceğiz; 2,5 metreküplük bir çukura bizi koyacaklar” dediğini aktararak, “Cumhurbaşkanı olsan ne yazar, seni de oraya koyacaklar. Başbakan olsan ne yazar, seni de oraya koyacaklar. Milletvekili, belediye başkanı olsan ne yazar, seni de oraya koyacaklar. Trilyarder olsan ne yazar, seni de oraya koyacaklar. Hoca efendi oraya geldiği zaman “cumhurbaşkanı niyetine” demiyor, “başbakan niyetine” demiyor, “filanca zengin niyetine” demiyor, “er kişi niyetine’, “hatun kişi niyetine” diyor. Gömüyorlar ve gidiyorlar. Sizinle gelen bir şey var mı? Var var. Eğer bu dünyada yaptığınız hayırlar varsa, işte onlar sizinle gelecek. Onun için Baki’nin ifade ettiği gibi “Baki kalan bu kubbede hoş bir seda imiş meğer” diyeceğiz ve yola devam edeceğiz” diye konuştu.
Yola çıkarken, “yolsuzlukla, yasaklarla, yoksullukla mücadele” dediklerini hatırlatan Erdoğan, şöyle devam etti:
“En büyük hırsızlık, en büyük yolsuzluk, milli irade hırsızlığı, milli irade yolsuzluğudur. Milli iradeyi çalan, milli iradeyi çalmaya kasteden, asıl hırsızdır, asıl yolsuzdur. Gidin darbe dönemlerine bakın. 27 Mayıs’a, 12 Mart’a, 12 Eylül’e, 28 Şubat’a bakın. Türkiye tarihinin en büyük yolsuzlukları bu dönemlerde yapılmış, demokrasi ve hukuk rafa kaldırıldığı için de bunların hesabı sorulmamıştır. Başta CHP olmak üzere, darbe destekçisi parti ve kadrolar, hem darbe dönemlerinde, hem sonrasında çalmayı adeta alışkanlık, adeta politika haline getirmiştir. Şunu da herkes bilsin, biz, 11 yıl boyunca milli iradenin çalınmasına izin vermedik, bundan sonra da milli iradeye uzanan karşısında bizi bulacaktır. Bunu böyle biliniz. Çünkü milli iradeyi çalan, her şeyi çalar, milli iradeyi gasp eden, her şeyi gasp eder. Milli iradeyi de çalamayacaklar, milletin hazinesine de el uzatamayacaklar. AK Parti, milli iradeye sahip çıktığı için hırsızlıkların, yolsuzlukların önüne geçmiştir. AK Parti, milli iradeyi cesaretle koruduğu için ülkenin soyulmasını engellemiştir. Söylüyorum ama bundan da bazı medya grupları rahatsız oluyor. Diyorum ki eğer yolsuzlukların iktidarı olsaydı, bu iktidar 230 milyar dolardan milli gelir olarak devraldığımız Türkiye, 800 milyar doların üzerine çıktı milli gelirde.”
Başbakan Erdoğan, hükümetleri dönemde ekonomideki gelişmeye ilişkin bilgi verirken, “Geçenlerde bir ihale yapıldı. Ekonomik kriz var ama buna rağmen Zeytinburnu’nda yapılan ihalede Emlak GYO şirketimiz, herkesin “Kimse buna gelmez” dediği bir dönemde 5 kadar konsorsiyum katıldı ve 1,5 katrilyona orası alım buldu ve satıldı. Herkes, piyasalar şaşırdı. Türkiye’de şu anda hamdolsun gayet iyi bir noktadayız çünkü bu iktidara güven var” dedi.

Kaynak: akparti.org.tr

AK Parti Türkiye’nin En Büyük Partisidir

Programın açılış konuşmasını yapan AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, Sinan Erdem Spor Salonu’nun tarihi bir güne tanıklık ettiğini belirterek şunları söyledi: “Daha önce hukuksuz bildirilere, Ayışığı, Sarıkız vb. karanlık arayışlara, 367 ve kapatma davası gibi hukuk şaklabanlıklarına en güzel cevabı sandıkta veren milletimiz, Gezi Oyunu’nun tüm iç ve dış aktörlerine, tüm iç ve dış uzantılarıyla 17 Aralık darbecilerine, paralel yapı özlemcilerine, tek ortak noktaları AK Parti karşıtlığı olan konsorsiyumlara en güzel cevabı, 30 Mart 2014’te yine sandıkta verecektir. AK Parti Türkiye’nin en büyük partisidir. Böyle bir partide her görev için çok sayıda ehil insanın olmasından daha doğal bir şey de yoktur. Kardeşlerimizin zihninde kendilerince çeşitli yerlere daha uygun olacağına inandığı adaylar da olabilir. Bunlar son derece insani ve doğaldır. Ancak adaylarımız belli olduktan sonra bize düşen, artık bütün gücümüzle adaylarımızın yanında olmak ve çalışmaktır. Bu seçim kendi siyasi çıkarlarını dış güçlerin karanlık oyunlarıyla birleştirenlerle “Ya millet ya zillet” diyenler arasında olacak.”

Başkan Topbaş; “İstanbul’u dünyanın yıldızı yaptık”

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte AK Parti İstanbul ilçe belediye başkanı adayları tanıtım toplantısına katıldı.
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, millete odaklı siyaseti benimsediklerini belirterek, “Dönemimizde İstanbul’u dünya şehirleri arasında yıldız yaptık. Dünyanın yeni odak şehri olarak konumlandırdık. İstanbul, önümüzdeki dönem de dünyanın kalbinin attığı şehirlerin arasında olma yarışından kopmayacak” dedi.

Etiketler:

İlginizi çekebilir

Önder Benzeş, tam isabet

Önder Benzeş, tam isabet

selyus