Sancaktepe Hilal Mahallesi, kültür ve sağlık merkezine kavuştu
Eğitim ve sağlık alanında büyük gelişmeler kaydeden Sancaktepe Belediyesi ilçeye kazandırdığı bilgi evleri ve Aile Sağlığı Merkezlerine bir yenisini daha ekledi. Hilal Mahallesi’nde kısa bir süre önce temeli atılan Özgecan Aslan Aile Sağlığı Merkezi ile Ahmed-i Hani Bilgi Evi ve Kültür Merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı.
Açılış töreninde konuşan Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Genç Sancaktepe’nin her mahallesine yapılan Bilgi evlerinin 18.’sini Sancaktepeli gençlerin hizmetine açtıklarını ve Bilgi Merkezleri’ni gelecek için çok büyük yatırımlar olarak gördüğünü belirtti.
Benzer Videolar
-
İstanbul’da Kastamonu Tanıtım Günleri coşkusu
-
Galata Kulesi Filistin bayrağının renkleriyle aydınlatıldı
-
Pendik’te Gazze soykırımının 3’üncü yıl dönümü tepkilerle anıldı
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AileFest alanını ziyaret etti
-
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: “FETÖ dediğimiz yapılanma insanların aklına ipotek koyup onları adeta makineye dönüştürdü”
-
İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Necmeddin Bilal Erdoğan: “Zulmün faili değiştiğinde zulmün adı değişmez”
-
Recep Temiz ile Zehra Cengiz evliliğe ilk adımlarını attılar
-
17. Sivas Günleri büyük bir kalabalık ve coşkuyla devam ediyor
-
Pendik’te memleket rüzgarı esiyor
-
Ne kadar insan lazım insana?
-
Millet Bahçesi’nde 17. Sivas Günleri başladı
-
Bakan Göktaş’tan Aile Festivali’nde “ekransız zaman” çağrısı


