Ana Sayfa BASKETBOL 2 Şubat 2016

Çekmeköy Belediyesi Kadın Basketbol Takımına yeni sponsor

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Kadın Basketbol Takımına sponsor olan Ege Yapı firma temsilcisi Rezzak Aydoğan’a teşekkür plaketini takdim etti.

Çekmeköy Belediyesi’nin İstanbul’da ilk ve tek olma özelliği taşıyan belediye kadın basketbol takımına destek devam ediyor. İlk yılında aldığı başarılarla adından sıkça söz ettiren Çekmeköy Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, yeni sponsorunun adını taşıyan formalarıyla çıktığı ilk maçta Eskişehir Gelişim’i 89-58 mağlup etti.

BAŞKAN POYRAZ’DAN TEŞEKKÜR PLAKETİ

Çekmeköy Belediyesi Kadın Basketbol Takımına sponsor olan Ege Yapı’ya teşekkür eden Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, başkanlık makamında ağırladığı Ege Yapı temsilcisi Rezzak Aydoğan’a teşekkür plaketini takdim etti.

Toplantıda konuşan Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz “Hem eğitimde, hem kültürde, hem sporda, çok iyi bir noktaya gelmek için çalışıyoruz. Bölgemizde yaşayan gençleri spora motive etmek, gençlerimizin morallerini yükseltmek adına gayret içindeyiz. Bu yolda bize destek veren sponsorlarımıza ve aramıza yeni katılan Ege Yapı’ya bu vesile ile teşekkür ediyorum, “dedi.

selyus