Ana Sayfa BASKETBOL 28 Ağustos 2015

Çekmeköy’de tarihi imza

Çekmeköy Belediyesi Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı kuruldu. Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ın da katılımıyla Kadın Basketbol Takımı oyuncuları için imza töreni düzenlendi. Kadın Basketbol Takımı ilk oyuncular olma özelliği ile Çekmeköy tarihine geçtiler.

Çekmeköy Belediyesi Spor Kulübü Kadın Basketbol takımının kurucu oyuncuları olan sporcular için imza töreni düzenlendi. Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ın ev sahipliği yaptığı imza törenine, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve genç sporcular katıldı.

Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi’nde mücadele ederek spor yolculuğuna başlayacak olan Çekmeköy Belediyesi Spor Kulübü kadın basketbol takımı oyuncuları imzalarını attı.

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, “Spora ve sporcuya her şartta destek veriyoruz. İlçemizin futbol takımları kazandıkları başarılarla bizleri gururlandırıyorlar. Şimdi basketbol alanında da gençlerimizin önüne yeni alternatifler sunuyoruz. İlk olmak adına Çekmeköy’ün tarihine adınızı yazdırdınız. İnşallah dönem sonunda bu heyecanımızı başarılarınızla taçlandırırsınız,” dedi. 

selyus