Ana Sayfa FUTBOL 1 Nisan 2016

Arda Turan Kenan Sofuoğlu İspanya’da buluştu

Kenan Sofuoğlu, “Yeşil sahalardaki gururumuz çok sevdiğim kardeşim Arda Turan ile İspanya’da biraraya gelmek çok keyifliydi. İkimizde haftasonu ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek için elimizden geleni yapıyor olacağız”

Spor Türkiye’nin haberine göre hafta sonu yapılacak sezonun üçüncü yarışı için İspanya’da bulunan Kenan Sofuoğlu, 2 Nisan Cumartesi günü Barcelona ile Real Madrid arasında oynanacak “El Clasico” öncesi bir araya geldikleri Arda Turan’a başarılar diledi. Kenan Sofuoğlu, Arda Turan’a son dünya şampiyonasını kazanırken kullandığı kaskı hediye etti. Arda Turan da milli motosikletçiye imzalı forma hediye etti.

İspanya’daki yarışlarda ve motor sporları dünyasında hep Arda Turan’dan bahsedildiğini belirten Kenan Sofuoğlu, “Milli maçta izledikten sonra herkesin gururla ve severek takip ettiği Arda ile bir araya gelmek benim için mutluluk verici. İnşallah Cumartesi günü oynayacağı ilk ‘El Clasico’ maçı Arda için iyi geçer. Benim de hafta sonu önemli bir yarışım var. Sezonun üçüncü etabı için buraya geldik. Ben de kendisini pazar günkü yarışa davet ettim. Arda’nın padoka gelmesi ve orada bizimle olması büyük onur olur.” açıklamasını yaptı.

Arda Turan’ın Türkiye Milli Takımı için öneminin tartışılamayacağını ifade eden Kenan Sofuoğlu, ay-yıldızlılar için EURO 2016’da şampiyonluk temennisinde bulundu. Futbolu çok yakından takip etmese de milli maçları izlemeye çalıştığını söyleyen Sofuoğlu, “Avrupa Şampiyonası elemelerinde milli takımın nereden geldiğini çok iyi biliyoruz. Milli takımın Avrupa şampiyonu olmasını diliyorum ama en kötü ihtimalle ilk 3’te yer almalarını umuyorum. Son maçlarda ne kadar uyumlu ve iyi bir takım olduklarını gördük. Bu hedefe varacak güçte olduklarına inanıyorum. Arda’nın takım için önemi tartışılmaz. Hakan Çalhanoğlu da son maçta çok iyiydi ve inanılmaz bir gol attı, çok takdir ettim.” ifadelerini kullandı. 

selyus