Ana Sayfa SPOR 10 Mart 2016

Sultanbeyli’de 18 branşta 5 bin sporcu

Bahar spor okullarının açılışında bir konuşma yapan Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin yaptığı konuşmada “Sultanbeyli Belediyesi olarak 18 farklı branşta sizlere hizmet etmeye çalışıyoruz. Uzman eğitmenlerimiz gözetiminde yaklaşık 5 bin kişinin istifade ettiği aktivitelerimizi daha da arttırmaya gayret gösteriyoruz” dedi.

Sultanbeyli Spor Salonu 18 farklı branşta 5 bin sporcuya hizmet ediyor. Cumartesi günü 5 bin kişinin spor yaptığı salonda bahar spor okullarının açılışı yapıldı. Açılışa Sultanbeyli Kaymakamı İbrahim Özefe, Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, belediye başkan yardımcıları ve ilçenin ileri gelen bürokratları ile vatandaşlar katıldı. 

Binlerce sporcunun katıldığı spor organizasyonunda sergilenen görsel şovlar büyük beğeni topladı. Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin yaptığı konuşmada “Sultanbeyli Belediyesi olarak 18 farklı branşta sizlere hizmet etmeye çalışıyoruz. Uzman eğitmenlerimiz gözetiminde yaklaşık 5 bin kişinin istifade ettiği aktivitelerimizi daha da arttırmaya gayret gösteriyoruz. İlçemiz sporda son zamanlarda büyük başarılara imza attı. Dünya şampiyonları, olimpiyat şampiyonları bu salonlardan çıktı. Birçok sporcumuz alanında gösterdiği başarılarla bizleri gururlandırdı” dedi.

Sultanbeyli Kaymakamı İbrahim Özefe yaptığı konuşmada, “Bugün burada marka şehir olma yolunda hızla giden Sultanbeyli’nin spor açılışındayız. Spor bütün insanlar için ve bilhassa gençlerimiz için çok önemlidir. Bugün 18 dalda spor yapan çocuklarımızı gençlerimizi görünce kendi gençlik yıllarım hatırladım. Tüm sporcularımıza üstün başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Açılış töreninde Moğolistan’dan özel olarak gelen akrobasi grubu da gösteri yaptı. Şovlarına ip atlama gösterisiyle başlayan sporcular unutulmaz bir gösteriye imza attı ve izleyicilerin büyük beğenisini topladı.

Bahar spor okullarının açılış töreninde sporcuları yetiştiren antrenörler ve başarılı sporcular da unutulmadı. Farklı spor branşlarında dereceleri bulunan antrenörlere ve sporculara ödül ve plaket takdim edildi.

selyus