Ana Sayfa YAŞAM 25 Ocak 2023

ASİAD İş Dünyası Ödül Gecesi, başarıyla gerçekleşti

Önemli ayrıntılara dikkat edilen ve başarıyla gerçekleşen ASİAD İş Dünyası Ödül Gecesi’nde başta Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan olmak üzere, alanında öne çıkan isimlere ödülleri verildi.

Anadolu Birleştirici ve Sanayici İş Adamları Derneği’nin (ASİAD) düzenlediği ödül gecesinde iş, siyaset, spor, medya ve sanat dünyasından birçok ismi bir araya geldi.

ASİAD Genel Başkanı Yücel Yalçınkaya’nın öncülüğünde düzenlenen gecede bürokratlar, yerel yöneticiler, siyasetçiler, sporcular, gazeteciler ve daha bir çok alanda öne çıkan isimler ödül aldı.

Ödül gecesinde bir konuşma yapan ASİAD Genel Başkanı Yücel Yalçınkaya, “Bu milli birlik ve beraberliğin, kardeşliğin, milliyetçiliğin ve ülkesini sevenlerin gecesinde bizlere onur verdiniz. Yurt içi ve yurt dışı yapılanmasını sürdüren ASİAD, her geçen gün sizlerle daha da büyüyor ve güçleniyor. ASİAD, ‘Anadolu Medeniyeti’nin çocuklarının bir araya gelerek oluşturduğu bir yapıdır. ASİAD, dünya Türklerinin ve dostlarının buluşma adresidir. ASİAD, Anadolu Sanayici ve Birleştirici İş dünyasının gücüdür. ASİAD, bütün fikirleri, düşünceleri ve görüşleri aynı çatı altında birleştiren, buluşturan, kardeşliği sevgiyi pekiştiren, milli ve yerli bir sivil toplum kuruluşudur. Bu akşam Avrupa, Almanya, Fransa, Kerkük, Musul, Londra, Arnavutluk, Azerbaycan, KKTC, Bulgaristan, Kosova, İran, Sırbistan ve dünyanın dört bir yanından bizlerle olan tüm gönül dostlarımıza, temsilcilerimize teşekkür ediyorum. ASİAD, gelecek nesillerin daha güzel yarınlarda yaşaması için daha güçlü bir Türkiye hedefiyle yoluna devam etmektedir. Uluslararası yatırımların Türkiye’de oluşması için yeni vizyon hedeflerimiz var. İthalat, ihracat ve iş birliklerine önem veriyoruz. Onun için bu akşam marka ödülleri ile yeni bir açılım yapmak ve alanında başarılara imza atmış isimleri teşvik etmek istedik.” Haber kaynak: Merkezden Haber / Fotoğraf: Yücel Yalçınkaya

 

selyus