Ana Sayfa YAŞAM 14 Ekim 2018

BEM-BİR-SEN 7 No’lu Şube Başkanlığı Harun Kopuz’a emanet edildi

İSTANBUL TAKİPTE HABER SİTESİ ÖZEL HABER

BEM-BİR-SEN 7 No’lu Şube 5. Olağan Kongresi’nde aday olan Üsküdar Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Harun Kopuz, delegelerin oylarının çoğunluğunu alarak başkan seçildi. Başkan Kopuz’un listesinde işin ehli önemli isimler bulunuyor. 

BEM-BİR-SEN 7 No’lu Şube 5. Olağan Kongresi’nde adaylar başkanlık için kıyasıya çekişti. Üsküdar Belediye Meclisi Toplantı Salonu’nda 13 Ekim Cumartesi günü gerçekleşen kongreye yoğun katılım oldu.

Sandıktan çıkan sonuçlara göre Yavuz Selim Çavuşoğlu’nun aldığı 67 oya karşı 74 oy alan Harun Kopuz, BEM-BİR-SEN 7 No’lu Şubesinin yeni başkanı seçildi.

Tecrübeli bürokrat Üsküdar Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Harun Kopuz’un yapıcı ve kucaklayıcı konuşmasının ardından kürsüye gelen Çavuşoğlu, özellikle BEM-BİR-SEN Genel Başkan Yardımcısı Levent Uslu’yu hedef aldı..

“DURMAK YOK BİRLİKTE DAHA GÜZEL GÜNLERE”

Kongrede emeği geçen herkese teşekkür eden ve süreci başarılı bir şekilde yürüten ekibini kutlayan Harun Kopuz, “Başkanlık görevini üzerimize alarak önemli bir sorumluluğun altına girmiş olduk. Samimiyetle söylüyorum tek amacım var, o da sendika çatısı altında arkadaşlarımıza hizmet etmek. Kongreye sunduğumuz listemiz genel kurul üyelerimizin teveccühü ile oyların çoğunluğunu alarak şubemizin yeni yönetimini oluşturmaya hak kazandı.

Bu süreçte desteğini esirgemeyen delegelerimize şahsım ve arkadaşlarımız adına teşekkür ederim. “Durmak yok Birlikte daha güzel günlere” diyerek konuşmasını tamamladı.

İstanbul Takipte Haber Sitesi olarak BEM-BİR-SEN 7 No’lu Şube Başkanlığına seçilen Harun Kopuz ve ekibini tebrik ediyoruz.

BEM-BİR-SEN 7 NO’LU ŞUBE YÖNETİM KURULU

Harun Kopuz (Başkan)

Mehmet Ayverdi (Şube Başkan Vekili)

Osman Cerrahoğlu (Eğitim)

Mehmet Akif Kılıç (Halkla İlişkiler)

Selçuk Ük (Basın)

Suat Uğur (Teşkilat)

Hasan Hoca (Mali İşler)

DENETİM KURUULU

Süleyman Nurullah Peker

Özcan Karakuş

Tuğba Demirel

DİSİPLİN KURUULU

Fikri Büyük

Sercan Köseoğlu

Çelebi Kavaş

selyus