Ana Sayfa YAŞAM 5 Mart 2022

Çekmeköy Kaymakamı Resul Çelik, Yeşilay’ı ziyaret etti

Yeşilay Çekmeköy Şubesi’ni ziyaret eden Çekmeköy Kaymakamı Resul Çelik,  tüm Yeşilaycıların “1-7 Mart Yeşilay Haftası”nı tebrik etti. Şube Başkanı Suna Gönüllü Uzunoğlu, Kaymakam Çelik’e Yeşilay kolluğu takarak şubenin onursal üyesi olarak takdim etti. 

Yeşilay Çekmeköy Şubesi, “1-7 Mart Yeşilay Haftası” nedeniyle ilçede okul, kamu kurum ve kuruluşları ziyaret ederek bir dizi faaliyetler yürüttü.

Şube Başkanı Suna Gönüllü Uzunoğlu öncülüğünde yapılan çalışmaların yanı sıra ayrıca şubede misafirle ağırlandı. Siyasiler, STK’lar ve basın mensuplarını ağırlayan Yeşilay Çekmeköy Şubesi’ni son olarak Çekmeköy Kaymakamı Resul Çelik ziyaret etti.

Yeşilay Çekmeköy Şube Başkanı Suna Gönüllü Uzunoğlu ve yönetimi Kaymakam Çelik’i misafir etti.

İlçe Kaymakamı Resul Çelik’e yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Gönüllü şunları söyledi: “Sayın Kaymakamım, biz göreve henüz yeni geldik. Ancak bu zaman zarfında bir dizi etkinlik ve programlar gerçekleştirdik. Özellikle sizin de desteğinizle Madenler Meydanı’na kurduğumuz Narkotik Eğitim Tır Çekmeköylüler tarafından yoğun ilgi gördü. Tır’a gelen gençlerimiz ve vatandaşlarımızı madde kullanımı ve bağımlılığı konusunda bilgilendirmeler yaptık. Onun dışında okullarda öğrencileri zararlı konulara karşı bilgi sahibi yapmak için programlar yaptık” diye konuştu.

“SUNA BAŞKANIMIZ VE EKİBİNİ TEBRİK EDİYORUM”

Çekmeköy Kaymakamı Resul Çelik ise: “Biz her türlü bağımlılıkla mücadelede Yeşilay gibi köklü bir kurumla beraber hareket etmeyi, onlarla beraber çalışmayı hep prensip edindik. Bu hafta ver diğer zaman zarfında olduğu gibi yine sizlerle beraberiz. Amaç hasıl oluncaya kadar. Toplumumuz sağlıklı bireylerden oluşuncaya kadar birlikte mücadele edeceğiz. Tabi biz de Çekmeköy Yeşilay çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Yeşilay olarak Suna başkanımız nezdinde kısa zamanda önemli faaliyetler gösterdiniz. Bende mümkün mertebe yapılan faaliyetlere katılmaya çalışıyorum. Çalışmalarında büyük emekleri olduğuna şahit olduğumuz Suna başkanımız ve ekibine teşekkür ediyorum. Bu vesileyle 1-7 Mart tarihleri arasında gerçekleşen Yeşilay Haftanızı kutluyorum” dedi.

selyus