Ana Sayfa YAŞAM 29 Haziran 2015

ESSİAD, üyeleriyle iftarda buluştu

ESSİAD Necmettin Sarı’nın öncülüğünde gerçekleşen ve Çay Tv’nin de canlı sunduğu iftar programına Ankara Şerefkoçhisar Kaymakamı Erol Karaömeroğlu, İBB Meclis Üyesi İlyas Çelik, İSPARK AŞ. Genel Müdürü Kasım Kutlu, Ümraniye Bakkallar Esnaf Odası Başkanı Resul Taşçı, Ümraniye Devlet Hastanesi Başhekimi Kamil Özdil, SGM Ümraniye Müdürü Coşkun Bilgin, Ümraniye Zabıta Müdürü Murat Yeşilkaya ve daha birçok önemli isim katıldı.

Anadolu Yakası Esnaf Sanatkârları İş Adamları Derneği (ESSİAD) 6. geleneksel iftarına yoğun katılım oldu. Çavuşbaşı Kasrı’nda gerçekleşen iftar buluşmasında programı ESSİAD üyesi, Ümraniye Bakkallar Esnaf Odası Başkanı Resul Taşçı sundu.

 

Çay Tv’nin canlı sunduğu iftar programına Anavatan Partisi eski Milletvekilli Hayrettin Elmas, Ankara Şerefkoçhisar Kaymakamı Erol Karaömeroğlu, İBB Meclis Üyesi İlyas Çelik,  İSPARK AŞ. Genel Müdürü Kasım Kutlu, Ümraniye Devlet Hastanesi Başhekimi Kamil Özdil, İSTESOB Başkanı Faik Yılmaz, İstanbul Bakkallar Esnaf Odası Başkanı İsmail Keskin, Ümraniye Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Yıldız, Üsküdar ve Dudullu Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Zihni Teke, Marangozlar Odası Başkanı Suat Yazıcı, Ümraniye Bakkallar Esnaf Odası Başkanı Resul Taşçı, Büfeciler Odası Başkanı Mustafa Şimşek, Ümraniye Rizeliler Birlik Başkanı Necmettin Birinci, SGM Ümraniye Müdürü Coşkun Bilgin, Ümraniye Zabıta Müdürü Murat Yeşilkaya ve dernek üyeleri katıldı.

 

Çavuşbaşı Kasrı’nın eşsiz orman manzarasında gerçekleşen iftarın açılış konuşmasını yapan ESSİAD Başkanı Necmettin Sarı ‘’Geçen senede burada birlikte orucumuzu açtık. Bu senede nasip oldu. Bundan sonrada Allah (CC.) birlik beraberlik içinde iftar etmeyi nasip etsin. İftar programımıza katılımınız bizleri gerçekten onurlandırdı. Mübarek Kadir gecenizi ve Ramazan bayramınızı şimdiden tebrik ediyorum” diye konuştu.

BAKKALLARDAN ALIŞVERİŞ YAPIN

Oğlu vatani görev yapmakta olan ve başta oğlu olmak üzere bütün askerleri ve polisleri vatan için görev yapan herkesi selamlayan Ümraniye Bakkallar Esnaf Odası Başkanı Resul Taşçı, ‘’Ben bir oda başkanıyım. Bakkalım, küçük esnafız. Gelin bakkaldan alışveriş yapın, bırakın büyük marketlerden alışveriş yapmayı. Mahallenizdeki terziden, manavdan, kasaptan alışveriş yapın ki paranız mahallenizde kalsın” dedi.

MAHALLENİN BEKÇİSİ DE, NAMUSU DA, JANDARMASI DA,  POLİSİ DE ESNAFTIR

Daha sonra söz alan İSTESOB Başkanı Faik Yılmaz, ‘’Resul başkan biz küçüğüz diyor, küçük olmadan büyük olunmaz, mahallenin bekçisi de, namusu da, jandarması da,  polisi de esnaftır. Bakkaldır, berberdir kahvecidir… Her geçen gün büyüyen ESSİAD’ın yönetim kurulu başkanına ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Bugünde Allah razı olsun bizleri davet ettiler sizlerle iftar ettik. Gelecek olan Kadir Gecenizi ve Ramazan bayramınızı sağlık sıhhat içinde kazasız belasız, hayırlı bol kazançlar içinde şimdiden kutluyorum’’ şeklinde konuştu.

Etiketler:
selyus