Ana Sayfa YAŞAM 22 Şubat 2015

Eyüp Sultan’ın önemli konukları vardı

Eski İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ve basın camiasının değerli isimleri Sabah Namazı için Eyüp Sultan Camii’ndeydiler.

Medineli Müslümanlardan ve Hicret sırasında Peygamber Efendimizi evinde misafir eden Sahâbi Eyüp Sultan Hazretlerini ziyaret amacıyla sabah Namazına giden basın camiasının sevilen isimleri eski İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ile buluştular. Gazeteci meslektaşlarımızın programına dahil olan Vali Mutlu, Namaz sonrası da ayrılmayarak sohbet ortamı oluştu..

“CÜNEYT ABİ ALLAH SENDEN RAZI OLSUN”

Değerli gazeteci dostlarla manevi enerji almak için zaman zaman Sabah Namazına geldiklerini belirten deneyimli gazeteci Yüksel Göktürk, “Eyüp Sultan’da sabah namazı programımıza sayın Valimiz Hüseyin Avni Mutlu katılımıyla şeref verdi. Eyüp Belediye Başkanımız sayın Remzi Aydın’a nezaketinden ve ev sahipliğinden dolayı teşekkür ederiz. Bize her zaman öncülük ve önderlik eden Cüneyt abi Allah senden razı olsun. İyi ki burdasın abi” dedi.  

EYÜP SULTAN’A GİDEN GÜÇLÜ KADRO

Cüneyt Bitikçioğlu, Özner Berber, Ersin Çiçek, Yüksel Göktürk, Yalçın Bel, Fatih Sanlav, Ümit Sanlav, Nurcan Atlas Albayrak, Bekir Kaplan, Vehbi Güleş, Abdurrahman Cüneyd Fidancı, Mustafa Yıldız, Vedat Denizer, Hüseyin Türkoğlu, Süleyman Aydınalp, Serdar Canıpek.   

Etiketler:
selyus