Ana Sayfa YAŞAM 9 Mart 2016

İkinci Bahar Kahvesi’nde manevi buluşmalar

Sağlık, psikoloji ve sosyoloji gibi konularda yapılan sohbetlere sahne olan İkinci Bahar Kahvesi’nde bundan böyle cuma günlerine özel mana yüklü sohbetler de hayata geçiyor. İstanbul Müftülüğü tarafından görevlendirilen konusunda uzman hatiplerin eşliğinde düzenlenen “Manevi Bakım” sohbetleri ile ziyaretçilerin gönüllerinin pası siliniyor.

Üsküdar Belediyesi’nin “Üsküdar’ın Çınarları” diye tabir edilen 65 yaş üstü vatandaşlar için hayata geçirdiği İkinci Bahar Kahvesi, birbirinden güzel etkinliklere ev sahipliği yapıyor. Emekliler için ücretsiz hizmet veren kahvede deneyim abidesi Üsküdarlıların eşsiz sohbetlerinin yanı sıra “Manevi Bakım” adı altında yeni söyleşiler de yapılmaya başlandı.

GÖNÜLLERİN PASI SİLİNİYOR

Sağlık, psikoloji ve sosyoloji gibi konularda yapılan sohbetlere sahne olan İkinci Bahar Kahvesi’nde bundan böyle Cuma günlerine özel mana yüklü sohbetler de hayata geçiyor. İstanbul Müftülüğü tarafından görevlendirilen konusunda uzman hatiplerin eşliğinde düzenlenen “Manevi Bakım” sohbetleri ile ziyaretçilerin gönüllerinin pası siliniyor. Katılımcılar merak ettikleri manevi konular hakkında bilgi sahibi olma imkanına kavuştukları gibi işin ehli insanlarla bir arada olmanın verdiği huzurla da sohbetlerde kendilerine yer buluyorlar.

İkinci Bahar Kahvesi Sorumlusu Fatma Önerge, “Bundan böyle her Cuma günü düzenlenecek olan “Manevi Bakım” sohbetlerine katılmak isteyen her emekli vatandaşımıza kapılarımız sonuna kadar açık” dedi. 

selyus