Ana Sayfa YAŞAM 12 Ekim 2015

Mehdi Eker Sancaktepe’de

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Gıda Tarım ve Hayvancılık eski Bakanı Dr. Mehmet Mehdi Eker, Sancaktepe Din Görevlileri tarafından organize edilen programa katıldılar.

Sancaktepe Din Görevlileri tarafından 8 Ekim Perşembe günü organize edilen programa Belediye Başkanı İsmail Erdem, Dr. Mehmet Mehdi Eker, AK Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Adil Kandemir, Sancaktepe Müftüsü Yusuf Bingöl ve ilçede görev yapan din görevlileri katıldı.

Mehmet Mehdi Eker, Sancaktepe’de bulunmaktan dolayı duyduğu mutluluğu ve bu program vesilesiyle bir araya gelen insanların birlik ve beraberlik içerisinde yan yana olmanın hazzını tattıklarını belirtti. Mehdi Eker, “Uğruna çok şey feda ettiğimiz bu güzel Vatan topraklarında birlik ve beraberlik içerisinde yaşamaya devam ederek ülkemizin kalkınması ve gelişmesi için elimizden gelen gayreti göstermeye devam edeceğiz” şeklinde konuşarak din görevlilerinin tek işinin camilerde namaz kıldırmak olmadığını, bunun yanı sıra vatandaşları her anlamda bilgilendirmek ve örnek olmak gibi sorumluluklarının da bulunduğunu kaydetti.

Belediye Başkanı İsmail Erdem ise Sancaktepe Din görevlileri tarafından düzenlenen programa katılımlarından ötürü Gıda Tarım ve Hayvancılık eski Bakanı Dr. Mehmet Mehdi Eker’e teşekkürlerini sunarak başladığı konuşmasında, “Gelecek nesillerimiz, gelenek göreneklerimizi bilen, inançlı gençlerden oluşması için camileri tanıması bu kutsal alanların havasını teneffüs etmesi en tabi hakları olarak görülmeli ve çocuklarımızın bu alanları tanımasına fırsat verilerek ailelerimizce de teşvik edilmelidir” dedi. Belediyenin ilçeye yaptığı hizmetler ve yatırımlar hakkında da açıklamalarda bulunan Başkan Erdem, din görevlilerine verdikleri hizmet ile fikirleriyle belediye yönetimine sağladıkları katkılardan dolayı teşekkür etti.

selyus