Ana Sayfa YAŞAM 5 Ocak 2016

Sancaktepe’de cinayet

Sancaktepe Belediyesi’nin önünde kimliği belirsiz bir kişi taksiye binen Tayfun S.’yi intikam için tek kurşun ile kafasından vurdu.

Sancaktepe Belediyesi’nin önünde kimliği belirsiz bir kişi taksiye binen Tayfun S.’yi intikam için tek kurşun ile kafasından vurdu. Silahlı saldırgan olayın ardından kayıplara karıştı. Ağır yaralanan Tayfun S. olay yerinde bulunan özel hastanenin acil servis ekipleri tarafından yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

Sancaktepe’de, bayramın 3. günü iki kişi arasında çıkan balta ve silah kullanılan kavgada Murat Kurt  hayatını kaybetmesinin üzerine Kurt ailesi intikam almak için Tayfun S.’yi başından vurarak öldürdüğü ortaya çıktı. Polis olayla ilgili çalışma başlattı. 

OLAY KAN DAVASI ÇIKTI

Sancaktepe’de, bayramın 3. günü iki kişi arasında çıkan balta ve silah kullanılan kavgada 23 yaşındaki genç hayatını kaybetmişti.  Kavga anı, bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Olayla ilgili gözaltına alınan 6 kişi adliyeye sevk edildi. 

OLAYIN GEÇMİŞİ

Osmangazi Mahallesi Genç Osman Caddesi’nde meydana gelen kavgada Murat Kurt (23) başına kurşun isabet etmesi üzerine ölmüştü. Soruşturma kapsamında araştırmaya başlayan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Kurt’un vücudunun muhtelif yerlerinde darp izleri ve başında da kesikler bulunduğunu belirledi. Görgü şahitlerinin ifadelerine başvuran polis, bir market önünde iki ailenin, sopa, balta ve silahlar kullanarak birbirleri ile kavga ettiklerini ve ölüm olayının da bu kavga sırasında yaşandığını belirlemişti. 

Kaynak: canlı haber http://www.canlihaber.com/sancaktepede-silahli-saldirgan-taksiye-binen-genci-kafasindan-vurdu-123167h.htm 

selyus